j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Imam ćureći file
neka ideja za ručak?
neka ideja za ručak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na pilav,podvarak,sa sampinjonima i pavlakom...
Pilav i supa
fala Smokvo
taman bi mogla i onaj prosti kolač sa jabukama da napravim,da se zasladimo
odoh da se zanimam![]()
ja sam u petak u beogradu bila sa drugaricama kod sestre i ona nam je spremila apple berry crisp.odusevile smo se koliko je ukusno a jako lako se pravi
8 velikih jabuka se isecka na ploske i pomesa sa malinama,kupinama,jagodama.sta vec imas i sa soljom zutog secera.to se stavi na dno posude.
pomesaju se salja brasna ,solja putera,pola solje secera,tj utrlja se da budu kao mrvice.u to se doda jedna i po solja ovsenih pahuljica i pola solje na krupno seckanih oraha.
to ide preko voca.ispece se i toplo sluzi sa sladoledom
tako i ja pravim kada mi treba kolac na brzaka ..super su mrvice a kombinacija imas kakve volis
ja sam u petak u beogradu bila sa drugaricama kod sestre i ona nam je spremila apple berry crisp.odusevile smo se koliko je ukusno a jako lako se pravi
8 velikih jabuka se isecka na ploske i pomesa sa malinama,kupinama,jagodama.sta vec imas i sa soljom zutog secera.to se stavi na dno posude.
pomesaju se salja brasna ,solja putera,pola solje secera,tj utrlja se da budu kao mrvice.u to se doda jedna i po solja ovsenih pahuljica i pola solje na krupno seckanih oraha.
to ide preko voca.ispece se i toplo sluzi sa sladoledom
Napravila ja (jabuke i visnje) u testu plus bademi...i kao da ne preterujem, u manju tepsiju. Na to je moj muz rekao - daj mi samo kasiku, ne treba tanjiric.
- - - - - - - - - -
Inace, meni su mrvice super, sto se mene tice ne mora voce.![]()
Tako i moje mladje dete,jednom trazio da pravim mrvice, kazem nemam voce,a on,pa pravi samo testo
Inace proletos smo bili,na nekoj svadbi,on nije hteo da ide,mi se vratili,on pozvao drugare i napravio im mrvice,nasao u mom kuvar.ja umrla od smeha,oni bubuljicavi,ko fol svi nesto kontriraju,a prave kolace.mnogo mi to bilo slatko![]()
Meni su te mrvice i sumsko voce odlicni uz pavlaku, servirano u casi i dooobro ohladjeno. Zasladjena kisela pavlaka, pa vocni kiselkast sirup pa te mrvice gore da osvezi dosadnu glatku teksturu i bude i nesto hrskavo.
![]()
Super,zapisala sam.ovo je na solje,vise volim kad se meri
Sinoc mi sestra salje recept za krckavi kolac od jabuka i malina i napise 5/8 solje zutog secera.trebala si da vidis moj izraz lica![]()
Jel sestra iz kanade? Najbolje obozavam te njihove mere
Da,to je njen recept,a dobila sam ga od njene rodjene sestre![]()
Znala sam, table spoons I sve moguce cups I osmine petice trecineDa,to je njen recept,a dobila sam ga od njene rodjene sestre![]()
pa što vam je frka na šolje i kašike, znamo toliko ingliš.. el mogu te mrvice da se pave pa preko fil od čokolade?
- - - - - - - - - -
Ne, fil, nego preliv od čokolade..
pa što vam je frka na šolje i kašike, znamo toliko ingliš.. el mogu te mrvice da se pave pa preko fil od čokolade?
- - - - - - - - - -
Ne, fil, nego preliv od čokolade..
- - - - - - - - - -
Juče bio spanać i junetina..
Moze. U Italiji smo jeli nesto kao panakota sa cokoladnim prelivom i tim mrvicama. Bas je bilo ukusno![]()
Pa nije stvar u engleskom nego u 5/8 solje![]()