tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
daaa, padobranic
hvala bi, sada cu da prelistam
hvala bi, sada cu da prelistam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo. Je l ima dovoljno mesa? Mi pazarimo u Asia food...ukusno, al moglo bi više teleta da stave
da li je pravila neka od vas makaronse? to je slicno kojim nasim kolacima? ako imate neki recept proveren moze
Ne izleda oskudno..al ima tog kupusa više i u Asia nemaš šargarepu.. ..već rezance ...
Mački oliži sos, pa joj rasparčaj malo, da oseti meso ( : E, da, maci slobodno daj i živo meso, ska prolbljem, da viš kad se rastrči ko sumanuta posle čiste mlevene junetine...
slatki su, razmislicu jos sta cuako te frka macaronsa
napravi one baci di dama
isto su vrlo atraktivni i ukusni
i dobri za poklon
http://aseasyasapplepie.com/baci-di-dama-hazelnut-cookies/
ioi
slatki su, razmislicu jos sta cuako te frka macaronsa
napravi one baci di dama
isto su vrlo atraktivni i ukusni
i dobri za poklon
http://aseasyasapplepie.com/baci-di-dama-hazelnut-cookies/
ioi
slatki su, razmislicu jos sta cu
jesi li ih napravila ti na kraju, ne racunam one badem keksice?
- - - - - - - - - -
slatki su, razmislicu jos sta cu
jesi li ih napravila ti na kraju, ne racunam one badem keksice?
- - - - - - - - - -
te ispucane sam pravila, oni su lagani bas, nije losa ideja, isto izgledaju lepo
meni su dva stapica osrednji, msm nekako su mi bezukusni, mogu da prodju kada nemam bas nista drugo ali daleko da su mi odlicni
asia food su mi bolji, ukus je nekako postojaniji, nudle su bolje itd
dole su nudle na dnu sad sam izmesala sve
e stvarno je meso sjajno mekano, nema zilice, stvarno je tele, nije crknuta krava
ma njuska al nece zagrize, ne mora ako nece, eno dala sam joj zivu krmenadlu jede je sad sve puca, ipak joj je to srcu draze![]()
e, ziva svinjetina je losa ideja
sva ostala mesa ok
ma da, makaronse cu da vezbam cele sledece godine, pa da za 2018, budu kako valja : )nisam da valjaju, al nisam jos ni stigla da se bavim tim
moji su bili sve do danas
tata fasovo upalu pluca
nisam znala sta cu prvo
mozda probsm opet za vikend ako Ika ode kod babe
mislim da ove mozes farbat isto, al ja bih to zapravo iskombinirala s medenjacima
i eto super paketica![]()
moguce, sve je stvar ukusa, ja birkam jer mora da mi bude lagano, zato mi dva stapica odgovaraju.... ako je manso i prezacinjeno jos gore ljuto ja onda ne mogu da jedem
probaj ludu kucu, imaju bas obilne porcije ali slatkastog im je sve ukusa pa me to nervira, ako volis da probas takvu notu