Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jes` da ste vec sve mesile kiflice ali evo i ja da se pohvalim

kiflice600.jpg

Prilozi

• kiff.jpg
    kiff.jpg
    97,1 KB · Pregleda: 7
Ne treba meni posno,nego poceo je post,mozda nekome znaci.lepo se razvuklo testo,nego ja nemam iskustva,pa ne zbam koliko treba da bude tvrdo da bi posle ti stapici mogli da se urolaju.a i kao namazes jaje,stavis susam,pa okrenes testo,opet namazes i pospes.kako da ne,prvo nece da se okrene,a tek posle kad se jaje prilepilo za sto...

Znam smokvo za to belance i lepljenje, ja te štapiće često pravim. Samo kod mene nikada nije posno, jer ja testo zamesim s mašću. Zbog lepljenja sam ti rekla za najlon, onda je mnogo jednostavno.

Možeš rasparaš neku veću najlon kesu, pa staviš dole, a drugu isto tako gore. Ili streč foliju. Samo sa streč folijom tom za kućnu upotrebu ne znam kako bih, jer je uzana. Ja imam široku 80cm, muž mi kupio kada je kupovao pre nekoliko godina za bostan. :) Kupio mi rolnu od 30kg, imaću dok sam živa.

pa moze to i na pek papiru
te kese za djubre nisu od plastike koja je pogodna za drzanje hrane

ja sve pipave kore tipa onih za medovik ili americku pitu na pek papiru razvlacim
pa samo prebacim ako treba

bravo.bas sam mislila koliko na tom najlonu moze da ima nekih hemikalija.i lakse mi je da testo podelim na dva ili tri dela nego da razvlacim jedno veliko

- - - - - - - - - -

ha ha kolaci u kesi za djubre smokvo legendo

pa dobro sad:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back