- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj uprzavati alevu papriku, samo ovlas pospi pred kraj kuvanja, nece biti bas toliko tesko, a od dinstanog luka ces svakako prduckati.
- - - - - - - - - -
I da naucis bar jednu evergrin tamburasku, po slobodnom izboru.![]()
cekaj polako, prvo da vidim sta ce opce bit
Ćufte su u stvari faširi koji se kuvaju u paradajz sosu...ali od ribljeg mesa ovaj put...jer postimo.Ukusna je kad se fino procedi,sklone koskice one sto mogu da zeznu i ako je blago ljuta.Stvar ukusa.
Sta su te cufte?
Zvuci fino ako se ne dodaje vanilin secer ali to je vec stvar ukusa.
opa, odlicni : )
Ja samo pomešam valjuške i krompir, pa pospem sa paprikom, bude baš super i mogu da pojedem koliko hoću jer nije jako.
Ne treba meni posno,nego poceo je post,mozda nekome znaci.lepo se razvuklo testo,nego ja nemam iskustva,pa ne zbam koliko treba da bude tvrdo da bi posle ti stapici mogli da se urolaju.a i kao namazes jaje,stavis susam,pa okrenes testo,opet namazes i pospes.kako da ne,prvo nece da se okrene,a tek posle kad se jaje prilepilo za sto...
Fantasticno zvuci.Ćufte su u stvari faširi koji se kuvaju u paradajz sosu...ali od ribljeg mesa ovaj put...jer postimo.
Znam smokvo za to belance i lepljenje, ja te štapiće često pravim. Samo kod mene nikada nije posno, jer ja testo zamesim s mašću. Zbog lepljenja sam ti rekla za najlon, onda je mnogo jednostavno.
Super,posto moji to hoce cesce da pravim.jel mozes da napises tvoj recept
A prasak za pecivo?
Jel i ti mazes obe strane ,posipas i uvijas,ili samo kao stapici?
Ne stavljam prašak za pecivo. Nigde ga ne stavljam. Mažem obe strane, jednu pospem susamom, drugu makom. I uvijam ih.
Pa onda onu za djubre
Hvala
pa moze to i na pek papiru
te kese za djubre nisu od plastike koja je pogodna za drzanje hrane
ja sve pipave kore tipa onih za medovik ili americku pitu na pek papiru razvlacim
pa samo prebacim ako treba
ha ha kolaci u kesi za djubre smokvo legendo
bravo.bas sam mislila koliko na tom najlonu moze da ima nekih hemikalija.i lakse mi je da testo podelim na dva ili tri dela nego da razvlacim jedno veliko
- - - - - - - - - -
pa dobro sad![]()