Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne treba meni posno,nego poceo je post,mozda nekome znaci.lepo se razvuklo testo,nego ja nemam iskustva,pa ne zbam koliko treba da bude tvrdo da bi posle ti stapici mogli da se urolaju.a i kao namazes jaje,stavis susam,pa okrenes testo,opet namazes i pospes.kako da ne,prvo nece da se okrene,a tek posle kad se jaje prilepilo za sto...
Javlja mi se da ćeš uskoro postati veoma rigorozna po tom pitanju.:mrgreen:
Sečem bundeve na ploškice debljine prsta, pečem ih na malo masti u teflonskom tiganju i potom poprašim karijem, sasvim su OK!

ako uspes da ih napravis kako treba sve u detalje da zapises.. stopovanje vremena pecenja, stajanja, hladjenja se podrazumeva...ne bi bilo lose da nam preneses i koliko je operacija trajala - od pocetka do kraja:D

aj ne zaebavaj andrea
pa nije to let ma mars nego kolaci
napravicemo ih kad tad :lol:

- - - - - - - - - -

Kad postanes nemoj slucajno da propustis da promenis registarske oznake na automobilu, obavezno da se stavi ZR egzotika. :D

to obavezno :lol:

volim brate de ne volim, baba to pravila bogovski
samo ja to sad ne mogu da svarim kako valja, uprzena aleva i luka za mene su ti smrt, pa onda ne pravim, jer sta koj moj da napravim pojedem pola tanjira posle umirem pola dana...

Nemoj uprzavati alevu papriku, samo ovlas pospi pred kraj kuvanja, nece biti bas toliko tesko, a od dinstanog luka ces svakako prduckati. :D

- - - - - - - - - -

aj ne zaebavaj andrea
pa nije to let ma mars nego kolaci
napravicemo ih kad tad :lol:

- - - - - - - - - -

to obavezno :lol:

I da naucis bar jednu evergrin tamburasku, po slobodnom izboru. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back