Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja inače kuvam na masti, ali moram da priznam da nikada nisam stavljala u testo, sem u taj bakin kolač. Ali tako sam dobila recept. Kada budem pravila te kiflice, otopiću, pa staviti umesto ulja.

A šta ti je mileram? Ono što je isto pakovano kao pavlaka u plastičnoj čaši?

ja umesto masti i ulja koristim dijamantov margarin za kolače i uvek mi fantastično ispadnu

Ja inače kuvam na masti, ali moram da priznam da nikada nisam stavljala u testo, sem u taj bakin kolač. Ali tako sam dobila recept. Kada budem pravila te kiflice, otopiću, pa staviti umesto ulja.

A šta ti je mileram? Ono što je isto pakovano kao pavlaka u plastičnoj čaši?

ma da, ima vise mlijecne masti i mislim da je postupak proizvodnje drukciji pa je kremastiji i nije voden kao pavlaka
zato ga ja radije koristim

nema tu pobede
nene.gif
sve kiflice su dobre kako god da se prave

uzas....burek koji sma kupila ima ukus na ribu, sad sam ga bacila :( a ja hranu ne bacam, al ovo stvarno nisma mogla da jedem koliko je gadno. :(

što sama ne praviš burek...????
ja otkad sam otkrila recepis,nema šanse da kupujem...
em brzo,em lako,em ga punim kolko oću,em brzo bude gotov....deca obožavaaaaaaaju...

elem,dobih upravo recepat za najbolji gulaš koji smo ikad jeli...hvala Crash...:zskace:

Da li moze recept za burek?

e ovako...
pravim ga sa korama za gibanicu...

prvo pripremim premaz...šolja ulja,dve šolje vode i supena kašika soli...dobro promešam i sačekam da se so otopi...
podmažem okruglu tepsiju...
ređam kore ukoso,kao u trougao,i svaku premazujem sa onim prelivom gore...punim krug korama ukoso...
kad izređam kore,stavim sir (može i drugi nadev,ko šta voli) moji samo sa sirom oće,i to ga turim baš bogato...
onda vraćam redosledom unatraške kore i opet premazujem onim premazom do samog kraja...
pečem u zagrejanoj rerni,uživam gledajući kako raste...nakon 30 minuta ili odokativnom metodom,je gotov...
sečem i jedemo...
sad ću da vidim,mislim da imam i slike negde na FB...

e ovako...
pravim ga sa korama za gibanicu...

prvo pripremim premaz...šolja ulja,dve šolje vode i supena kašika soli...dobro promešam i sačekam da se so otopi...
podmažem okruglu tepsiju...
ređam kore ukoso,kao u trougao,i svaku premazujem sa onim prelivom gore...punim krug korama ukoso...
kad izređam kore,stavim sir (može i drugi nadev,ko šta voli) moji samo sa sirom oće,i to ga turim baš bogato...
onda vraćam redosledom unatraške kore i opet premazujem onim premazom do samog kraja...
pečem u zagrejanoj rerni,uživam gledajući kako raste...nakon 30 minuta ili odokativnom metodom,je gotov...
sečem i jedemo...
sad ću da vidim,mislim da imam i slike negde na FB...
Hvala puno [emoji4]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back