Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Карфиол чорба и подварак са суХом и димљеном овчетином, додате су и две једнако тако суХе љуте папричице тек да ознојимо чела за ручком, десерт ће бити компот од дуња, а и радник ће донети бундеваре које нам са салаша шаље мамара.

ja jok
ako mogu radit izmedju ili gluvarit s Ikom
to ne racunam :lol:

Napravila sam macaronse radi probe, hlade se. Badem nisam prosejala, pa nisu glatki, masa je bila gusca nego sto bi trebalo (mozda sam trebala duze da je mesam), vise su kao puslice (a imaju onaj obruc); svakako nisam imala nameru da ih spajam. Stavila malo roze boje, jer me moje zensko dete vecito kritikuje da joj nikada nista rozLe nisam napravila, a ona bas voli. Voli i puslice, sve u svemu bice ona srecna kad se vrati i vidi ih. :lol:

(vaga mi je zidna, mozda ona ne meri bas precizno, pa je i zbog toga bila gusca masa, vise badema; imam negde neku malu vagu, ako budem opet pravila naci cu je gde stoji spakovana. )

Poslednja izmena:
...ja danas kupila batak i karabatak pa mi mesar izvadio kost....to isprzila i uz to ljutu papriku u pavlaci...
...posla samo da oribam spret i operem to malo sudja pa da spustim poklopac na sporetu..neka odmara...

...e super za vagicu, ona je prosto potrebana kad se tako neke finije stvari prave...ajd da te lepo sluzi :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back