Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени те керефеке не делују јестиво. Грозим се прехрамбених боја.

prehrambene boje idu u gomilu stvari koje jedes svaki dan i ne razmisljas o tome
nisam ni ja neki ljubitelj fondana, a ratluk (ovo je od ratluka i secera u prahu sa malo svinjske masti :mrgreen: )
ne jedem ni pod razno
al za neku prigodu meni ovo ok kao zezalica
mada sam gledala da sloj fondana bude sto tanji
nekako mi bas fuj kad je ko prst debeo
ovdje ga ima mozda 2-3 milimetra
toliko je tanak bio da sam bila u frci da ne bude prozirno ili da ne popuca
ispod je cokoladni puter krem koji mnogi isto hejtuju, al meni taj ukus sasvim u redu
kad ga nema previse
torte su sacher i red velvet
s puterom : )

...po kilogramu ili po parcicima...svejedno bude prilicno....ali ona je zelela takvu tortu, i dobila je, ona srecna i sve super :)

...da...

moja koleginica je pre mesec dana slavila cerki 18.rodjendan i imala je njihovu tortu
cena po kg je cini mi se bila oko 10 eur
Tako se krecu cene u Bg kod vecine onih cije torte nisu sa keksom, margarinom i tonom secera kao osnovom

nije to skupo,stvarno su im vrhunske torte

moja koleginica je pre mesec dana slavila cerki 18.rodjendan i imala je njihovu tortu
cena po kg je cini mi se bila oko 10 eur
Tako se krecu cene u Bg kod vecine onih cije torte nisu sa keksom, margarinom i tonom secera kao osnovom

nije to skupo,stvarno su im vrhunske torte

...pa i bila je vrhunska....nas je dosla preko 50e plus doplata neke pare jer ne donose do kuce nego do nekle, pa tu preuzimas ili doplatis....
...vazno da se pojela, da se niko nije mrstio....da je dete bilo srecno i to je to...
...najskuplja je ona koja se ili vuce po tanjirima i gurka u stranu i na kraju zavrsi u kanti....

pa i nije
ode tu i vremena i materijala

Baš tako
ako ne štediš na materijalu
i još ako hoćeš neki poseban oblik i dekoraciju
mora da košta
osim ako ne umeš sam

- - - - - - - - - -

...pa i bila je vrhunska....nas je dosla preko 50e plus doplata neke pare jer ne donose do kuce nego do nekle, pa tu preuzimas ili doplatis....
...vazno da se pojela, da se niko nije mrstio....da je dete bilo srecno i to je to...
...najskuplja je ona koja se ili vuce po tanjirima i gurka u stranu i na kraju zavrsi u kanti....

znači da je imala bar 5 kg
pa samo saberi koliko te košta materijal

Ovima su doneli direkt do restorana,bez nadoknade

Baš tako
ako ne štediš na materijalu
i još ako hoćeš neki poseban oblik i dekoraciju
mora da košta
osim ako ne umeš sam

- - - - - - - - - -

znači da je imala bar 5 kg
pa samo saberi koliko te košta materijal

Ovima su doneli direkt do restorana,bez nadoknade

...ma ok je to, nisam se ja zalila vec samo konstatovala u smislu da je dobra torta i skupa....ili bolje receno kosta prilicno...ne moze biti jeftina i dobra za tako neke prilike....

pa daju
mene je Ikina torta rodjendanska izasla preko 2000 kad sam je pravila
za prvi rodjendan jer sam je oblagala marcipanom
bila je mala i nisam htjela da jede fondan i boju
a bojila sam cokoladom
tako da me samo marcipan dosta izasao
al nema veze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back