Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tipicna boljka Srba da ako je neko drugaciji po bilo cemu treba ga sjebati jer mora kako drugi kazu,nikako po njegovom da zivi(u ovom slucaju jede) .
A u materinu neinteligentno je da se uniformisanost kao moranje promovise i svoj stil namece drugom.

Pilecu dzigericu sa srcima przenu.Brzinski je bilo,da stignem za gledanje kviza.

Kako iko moze da ne voli svinjsku pecenu glavu kad su oci i mozak delikates?
Kako iko moze da ne voli pihtije obicne samo tecnost i meso?
Kako ikome moze da bude gadno da jede svinjske nogice kuvane ?

Ukusi su razliciti,ima i ko sta ne sme da jede,nije ni svacije zdravlje isto itd.isl.

sestro slatka, mora neki put sem holesterola da se unese i neki vitamincic
ne umire se od njih :zag:

- - - - - - - - - -

budjolu
ali tanko secenu :cool:

..pa nebi trebalo da joj je nesto, ako stoji u frizideru...ja sam mast koristila godinama pa prestala, nedavno pocella opet i uvek ili nasa ili od rodbine neke...i nikad se nije
kvarila, niti smo bilo ko od nas imali ikakav problem...jesi li primetio neku tegobu sem sto ti to izleda kako izgleda?

Po malo je sivkasta ponegde, ali bas retko, ali opet je to malo bezze. I to sam tek veceras video. Kupio pre 2-3 dana. Treci put kuvam sa tim.
Stoji u frizideru ofc.

U domaću supu dodala brokoli, pustila da se skuva, ubacila i šargarepu iz supe, nasula jogurta i par kapi limuna, znači pomije al ukusne :D
I još izgrilovala tikvicu i pileće belo. I beli luk u količinama, ofkors : poznavalac:

Poceo sam da koristim svinjsku mast za kuvanje i primetio sam da je po malo na nekim retkim delovima sivkasta.
Da li to moze da bude budj ili je normalno?
Da li je opasno da se takva mast koristi u ishrani?

Mast je bela,moze da bude zuta ako je malo vise uprzena ali sve ostalo su gljivice ili budj.
Ja bi to bacila jer je rizik po zdravlje.
Blago sivkastu ljudi operu i koriste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back