Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam se u sloveniji navukla na strukle
zlo :)
ovih dana nisam kuvala nesto, dete mi na moru
pre neki dan cicak spomenula budjolu, ja pre neku noc u nabavci i proradi mi crv pa je kupim
sinoc uzmem da isecem i omakne mi se ruka, pa isecem malo deblje
kao ajde nema veze, inako sam samo htela samo jedan zalogaj sa nogu jer nisam nista soljeno jela par dana..
i da je pregrizem, hoces djavola..zvacem onako, zvoni telefon, sta cu ne mogu punih ustiju da se javim, i resim da progutam
zaglavi mi se ona budjola u grlu..ni napred, ni nazad
prodje minut, stisnula mi dusnik i ne mogu da udahnem
ne mogu ni da progutam, ni da pustim glas, ni da disem..uzas
samo i je proslo kroz glavu - kad se sutra dete vrati sa mora i nadje me na podu iskolacenih ociju..valjda se tako umire kad se davis
pojma nemam kako sam se iz toga izvukla
**** budjolu i preradjevine i mobilni :(

Jbt ubicu te bez zrna baruta... :heart:
Moramo se voleti... :) necemo vise da se raspravljamo... necu da te nosim na dusi... :lol:

Ne jedem tikvice osim u krajnjoj nuzdi ako nema ama bas nista drugo te je ili hiljadarka za infuziju koju nemam ili one.Stavim mnogo senfa ili bilo cega sto unisti ukus te pojedem jer moram.
.....
Svinjsko srce izdinstano i malo uprzeno.

Како може неко да не воли тиквице?

Moja sestra ima 24 godine i samo izvoljeva- ne voli tikvice, ne voli patlidzan, ne voli sparglu,... ne jede boraniju, ne jede spinat, koprivu, blitvu,... ne voli ribu, ne voli orahe, lesnike, kokos,... Zivi na krompiru, piletini, mlevenom mesu i belom hlebu. Razmazeno dozlaboga. :roll: Da je moja, jela bi sve, ko bela lala.

Moja sestra ima 24 godine i samo izvoljeva- ne voli tikvice, ne voli patlidzan, ne voli sparglu,... ne jede boraniju, ne jede spinat, koprivu, blitvu,... ne voli ribu, ne voli orahe, lesnike, kokos,... Zivi na krompiru, piletini, mlevenom mesu i belom hlebu. Razmazeno dozlaboga. :roll: Da je moja, jela bi sve, ko bela lala.

Нису они гладни иначе би јели и масну ципелу.

:lol:

Јадна она. Како јој се не огаде те четири ствари у спиралу!

Те тиквице су баш лепе и лаке за припрему, ја их правим 'на далматински' што значи да су готове у рекордном року.

Ja volim i ustipke od rendanih tikvica i belog luka, i musaku, i punjene, i grilovane sa maslinovim i opet belim lukom :rumenko:, i piti-proju sa tikvicama i svasta nesto. Ne volim kuvane i pohovane.

Ne jedem tikvice osim u krajnjoj nuzdi ako nema ama bas nista drugo te je ili hiljadarka za infuziju koju nemam ili one.Stavim mnogo senfa ili bilo cega sto unisti ukus te pojedem jer moram.
.....

izgrilovane tikvice ili ispecene na teflonu, pa sa sitno seckanim belim lukom i persunom..mmmmm
punjene tikvice..
zapeceni camci od tikvica punjeni povrcem..mmmm

Počela sezona tikvica...pa u to ime Prokina musaka od pomenutih...pripremljena za 10 minuta i eno je, peče se.

..ja cu sebi mozda vec sutra isto :)
..obozavam musaku od tikvica...

- - - - - - - - - -

.....

....koji ukus kad tikvica ukusa ni nema...?? to me onako prvo zanima kad vec pises...a drugo hoces da kazes da sve to sto ti jedes je bolje od tikvica?? :eek:

- - - - - - - - - -

Како може неко да не воли тиквице?

...to je ono kad ne znaju sta ce vise od besova...onda ne vole ovo i ono...kod mene u kuci nije postojala opcija tipa ne volim i necu to da jedem....dok sam ja odlucivala
sta se kuva, jelo se sve, sad neka rade kako im volja...ali je varjaca u njihovim rukama, a i novcanik....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back