Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora da si i ti probala korpice za pecenje pa odustala. :lol:
Ja stalno zaboravim koje su dobre, pa kad ubodem one sto se lepe, posandrcam, ne sto su se zalepile, nego sto nikako da upamtim prave i ako svaki put kazem - e sad znam koje su. :lol:

e i ja pizzdim zbog tih korpica...u poslednje vreme uvek mi se lepe mafini a ja ne znam zašto...
kako prepoznati i izabrati prave korpice za mafine...????

e i ja pizzdim zbog tih korpica...u poslednje vreme uvek mi se lepe mafini a ja ne znam zašto...
kako prepoznati i izabrati prave korpice za mafine...????
Mora na njima da pise da su za pecenje, sto naravno nije garancija da nece da se zalepe. :lol:
Kad nadjes prave, zapisi negde proizvodjaca, da ne moras da seces pekpapir...kao neke od nas sto ne pamtimo. :rotf:
Od reči do reči! :zcepanje:
Zato sečem pek papir u kvadrate i samo ga uguram unutra.
Znala sam...iskustvo, iskustvo. :lol:

Nisam...

Ti si ih jednom pominjala... da su dobri za nesto... bas mi se cini sa smokijem da smo caskali...

a to, jesam tada uzimala
i za to su dobri
kad ih imas manje u trenutku da bi mogli da zaustave krarenje
onda su bolji oni nego da ti rade reviziju materice
ja sam ih uzimala u prethodnih par godina nekoliko puta i sanirala na taj nacin problem bez hirurske intervencije
ali nisam za redovno uzimanje hormona kad napunis odredjene godine
to je cackanje mecke gde ne treba
sto kaze smokva, dodju kao preventiva za osteoporozu, a transformisu se u nekog kancera kasnije ne daj boze

za veceru, sta? sta?
pa naravno jaja i mladi sir :roll:

a to, jesam tada uzimala
i za to su dobri
kad ih imas manje u trenutku da bi mogli da zaustave krarenje
onda su bolji oni nego da ti rade reviziju materice
ja sam ih uzimala u prethodnih par godina nekoliko puta i sanirala na taj nacin problem bez hirurske intervencije
ali nisam za redovno uzimanje hormona kad napunis odredjene godine
to je cackanje mecke gde ne treba
sto kaze smokva, dodju kao preventiva za osteoporozu, a transformisu se u nekog kancera kasnije ne daj boze

za veceru, sta? sta?
pa naravno jaja i mladi sir :roll:

A koje si uzimala?

Za rucak spagete
Znam da nije tema,al da kazem jos nesto u vezi hormona.sada nema ginekologa koji to ne preporucuje i koji ne tvrdi da su bezbedni.da li su se vremena i hormoni promenili,ne znam,ja se ne bih igrala

A ne znam...
Moja mama je imala baš velikih problema zbog osteoporoze.
I kuk, i stopalo, i rame i ruku i šaku... Dešavalo se jednom godišnje da slomi nešto.
Naravno da je bolje to neg neki rakovi, ali ni to nije bezazleno.

Za rucak spagete
Znam da nije tema,al da kazem jos nesto u vezi hormona.sada nema ginekologa koji to ne preporucuje i koji ne tvrdi da su bezbedni.da li su se vremena i hormoni promenili,ne znam,ja se ne bih igrala

Nisu svi dr.isti.
Moj ginekolog je neko ko zaista radi svoj posao kako treba. A privatnik je.
Nije kao ostali koji npr.vecinu salju na amnio da bi uzeli pare ili sto nisu sigurni u sebe.
Kaze ti uvek realno stanje.

- - - - - - - - - -

Tema: danas ce biti supe, ima i neki paprikas mamin sa makaronama, i jagode

Обавештен сам од лепше половине брачне заједнице да ће бити сОупа од пилећијех срцади с кнедлицама од једнако такИјех пилећиЈех џигерица и гриза са све мрквом, паштрнаком, целером и першуном(лист + корен), а главно јело ће бити пита од пера црног и белИјег лооцка испржених на мас' и преливених миксом јаја и павлаке.
Дезертираћемо последњу теглицу компота од дуња.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back