latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Па сад, ако ћеш да вилениш до зоре, онда једи. Ако ћеш да лежеш одмах после - боље немој.
Ja najlepse spavam kad se najedem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па сад, ако ћеш да вилениш до зоре, онда једи. Ако ћеш да лежеш одмах после - боље немој.
S' pudingom ? Sećam se ko dete , kad je to majka češće pravila , da tu ide onaj kuvani fil sa jajima koji po ceo bogovetni dan mesas u onom lončiću za meleko .

pa nosi svekrvi, al nije problem napravit stvarno
mene bilo frka kad sam procitala onaj recept s kesama (koji je sam po sebi sasvim ok)
kasnije nasla na par mjesta kako su to zene jednostavnije uradile - razvaljale direktno na papiru ili plehu
pa sam tako i odradila
caskom
nije ispao savrsen tipa da su sve korice iste debljine
al to je danak neiskustvu : P
meni izgleda savrsen, nikakve ja tu mane ne mogu da ti nađem. sad cu da joj odstampam sa sve slikama. jedva cekam da probam.
...to znaci musaka...ja tako pravim...ne pada mi na pamet da motam...
Није мусака јер није у рерни него на рингли. Вариво најобичније од пиринча, зеља и млевеног меса.
Сваком по кисело млеко и готово.
...e tako nisam jos pravila...meni u rerni savrseno...i bude lepo cak i hladno...
Сармице од зеља али у расутом виду. Ко ће то да мота.
kad ne mogu da motam/punim onda sarme i punjene paprike tako spemim ko buckuris strpam u serpu sve
...sve zalij kao obicnu musaku, mleko, jaja...bude odlicna...

nego ko od vas ima mogucnost da jede napolju, ne mislim na brzu hranu nego terasa dvoriste i sl

ma vecinu mrzi da iznose ili tripuju da im komsija ne pojede sta znam,cak i na selu jedemo unutra,meni bzvz odem negde kako da provucem ajmo napolje a sladje mi pastetu napolju neg prasetinu unutrapa valjda svi koji imamo terase
al kod mene je buka strasna,tako da smo odustali
ma vecinu mrzi da iznose ili tripuju da im komsija ne pojede sta znam,cak i na selu jedemo unutra,meni bzvz odem negde kako da provucem ajmo napolje a sladje mi pastetu napolju neg prasetinu unutra
Mi jedemo napolju. Imamo i terasu i letnjikovac. Cak i deca imaju svoj sto. Cim je lepo vreme mi sve obroke iznosimo i jedemo napolju. Nista lepse.nego ko od vas ima mogucnost da jede napolju, ne mislim na brzu hranu nego terasa dvoriste i sl
A sto si paranoicna?/Odakle ti ta ideja da ce neko upasti?Imamo terasu sa stolom i stolicama. I sreca, pa je okrenuta na dvorisnu stranu, zelenilo i deca u parku![]()
Ali postajem paranoicna. VIII, poslednji sprat i imam trip da ce se neko sa krova spustiti nocu na terasu![]()