Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao medovik...u pragu sam morala da kupim da probam. I kupila sam verovatno najodvratniji koji postoji ali mi se ipak svideo iako je očigledno bio bajat. Al prasica u meni nije mogla da odoli. Mogu misliti kakav je kad ga kući napraviš. Bale mi idu na one tvoje slike i one koje je Emocija postavljala. Ja nema šansi da to pravim ali razmišljam da suptilno svekrvi odnesem recept. Ona je majstor za kuhinju, šta je to za nju...eto Uskrsa i povoda :manikir:

pa nosi svekrvi, al nije problem napravit stvarno
mene bilo frka kad sam procitala onaj recept s kesama (koji je sam po sebi sasvim ok)
kasnije nasla na par mjesta kako su to zene jednostavnije uradile - razvaljale direktno na papiru ili plehu
pa sam tako i odradila
caskom
nije ispao savrsen tipa da su sve korice iste debljine
al to je danak neiskustvu : P

pa nosi svekrvi, al nije problem napravit stvarno
mene bilo frka kad sam procitala onaj recept s kesama (koji je sam po sebi sasvim ok)
kasnije nasla na par mjesta kako su to zene jednostavnije uradile - razvaljale direktno na papiru ili plehu
pa sam tako i odradila
caskom
nije ispao savrsen tipa da su sve korice iste debljine
al to je danak neiskustvu : P

meni izgleda savrsen, nikakve ja tu mane ne mogu da ti nađem. sad cu da joj odstampam sa sve slikama. jedva cekam da probam.

Dobro uprzen luk,posoljen da se ne oseca ukus,iseckano svinjsko srce (prethodno dinstano desetak minuta),jos malo ulja i kupovni sok od paradajza.Iskljucena ringla,ostavljeno da se ukrcka.

Zajedno spremali,oprali,pojeli cca 20 minuta.

...danas nisam nista, svasta nesto sam muljala...vecrala sardinu i zelenu salatu sa mladim crnim lukom i ljutom papricicom....a mogla bi nesto da zbuckam
cisto da ima, a nista mi se ne jede ono bas....mozda bude neki rizoto pa uz njega sta bude, salate ce svakako biti...mada mozda bolje proso..ajd videcu sutra...

ma vecinu mrzi da iznose ili tripuju da im komsija ne pojede sta znam,cak i na selu jedemo unutra,meni bzvz odem negde kako da provucem ajmo napolje a sladje mi pastetu napolju neg prasetinu unutra

mi u ledincima i na moru uvek jedemo napolju.iskreno,ovde mi terase uopste nisu lepe,jesu obe vas velike,al nisu sredjene kako bih volela,pa mi onda i nije uzivanje
inace u rerni su mi snicle punjene dimljenim sirom,sa sve cackalicama unutra,valjda ce biti jestivo
dinstaju se sa lukom i vinom,p[osle cu da ih zalijem pavlakom
tako vise nemam ideje...

nego ko od vas ima mogucnost da jede napolju, ne mislim na brzu hranu nego terasa dvoriste i sl
Mi jedemo napolju. Imamo i terasu i letnjikovac. Cak i deca imaju svoj sto. Cim je lepo vreme mi sve obroke iznosimo i jedemo napolju. Nista lepse.
Jos vikendom kad muski kuvaju nesto napolju, a moje je samo da postavim... milina
Imamo terasu sa stolom i stolicama. I sreca, pa je okrenuta na dvorisnu stranu, zelenilo i deca u parku :)
Ali postajem paranoicna. VIII, poslednji sprat i imam trip da ce se neko sa krova spustiti nocu na terasu :sad2:
A sto si paranoicna?/Odakle ti ta ideja da ce neko upasti?
tema: imam corbu od povrca od juce. ne znam da li da kuvam domacu supu ... mala ima temp.kontam bolje joj je samo corbica od povrca?
Imam krmenadle njih cu u tiganj ili rernu...
i ostale mi njoke od juce... napravicu crveni sos i ubaciti ih, to je za mene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back