Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad se i meni jede pica :roll:

- - - - - - - - - -

jos da shvatite da ne zive i ne finkcionisu svi isto, pa da prekinete da se iscudjavate na sve i postavljate nepristojna pitanja :roll:
jede ko kad oce, sta vas se tice sto :roll:

ja ceprkam po frizideru, nisa mi nije interesantno, a kako procitah za tu picu tako mi se prijela, a mrrrrzi me da silazim dole i uzimam :roll:
umirem od gladi

sad se i meni jede pica :roll:

- - - - - - - - - -

jos da shvatite da ne zive i ne finkcionisu svi isto, pa da prekinete da se iscudjavate na sve i postavljate nepristojna pitanja :roll:
jede ko kad oce, sta vas se tice sto :roll:

ja ceprkam po frizideru, nisa mi nije interesantno, a kako procitah za tu picu tako mi se prijela, a mrrrrzi me da silazim dole i uzimam :roll:
umirem od gladi

pa naruci
ima valjda nesto da radi 24/7
ili slozi neki pizza sendvic

pokazao nam je ovo
******.gif

:rotf:

kaze aj zajedno, oce tamo da pojede vrelu, ohladi se dok donese (ono jes dok doneses bude mlaka bljak)
trebalo je neku patofnu da ozenim :aha:

Zauz, vi nešto kasno večerate. :zeek: Kad će bre da se pojede, vidiš da je pola jedan?

Na koga se ti brecas?Odakle ti pravo da mi se tako omalovazavajuce bez osnovnog postovanja obracas?
Previse dajes sebi na znacaju,ako neces normalnu komunikaciju kuliraj a ne da me tako na finjaka nesto zabacujes.
Ladno se brecas,hej,jesi svesna koliko to ne smes da radis?

Bila sam fina prema svima,kapiram godinama sam tu,finoca za finocu kad ovako mi vracaju.
Uzas jbt.

U petak je muz imao rodjendan, pa smo pravo s posla otišli u restoran i diiiivno klopa.i.
Juce pajali po Bgd , pa je ispao dan za junk food....malo McDonald's...malo pohovane palačinke uvece....A kako ostajemo i danas...nema kuvanja.

danas je onaj dan kad sam jela grozno
dete mi nije tu, ko da kuva za sebe
prvo sam pojela ananas i pola strudle koju je sestra spremila
onda sam stavila mlade krompirice u mikrotalas :fdlan: i uradila nesto sa njima:bljak:
jedino sto je vredelo je neki crnogorski sir koji sam jela sa njima
posle sam pojela ostatak strudle
onda sam pojela salatu iz frizidera sa nekim rizotom od pecuraka od juce i prekjuce
bolje da sam bacila sve to lepo u kantu sem onog sira

Danas Princes krofne.Kako sam ustala bilo je pravimo li hajde,ok.
Normalno sam ok. al* na tv programu Farma i iznesoh sve,izadjoh.Da ne ometam.

Kad nisam umrla,pakao,vrucina letnja.
Mleko.Nema dovoljno mleka.Daj pare za jos.Kuvanje.Tri kesice pudinga,margarina nesto,skuva se,stavih na,probah,uzas.Nije stavljen secer,niko se nije setio.9 kasika secera (pise na kesici tri ili cetiri po jednoj,rekoh ajde tri) .Nije dovoljno slatko niti zgusnuto.Jos jedna kesica pudinga al* u vodi,dve vanilin secera,taman ukus.
Probali su svi vise puta a svaciji ukus je drugaciji potpuno.Usaglasavanje jedva,mnostvo kasicica i kasika za oprati.

Stavila sam,zavrsila,oprala deo,oprali drugi ostatak.Ostalo je pudinga,stavljen u plasticne cinijice,pokriven alu folijom.

Dobre su njima (msm da bi voleli jos sladje al ja to ne bi mogla da okusim) ali nisam ljubiteljka slatkog.Nekada davno sam se ubijala od pudinga i preseo mi.Ovako mogu da ga jedem ali cistog msm da ne.

Cimah se po vrucini i zaista me je shebala konstatacija da je moglo biti vise fila.Redjanje sa vise fila je nemoguce,spadaju.Volim male,jednostavne za klopu a ne preterivanje.

danas se dobro klopalo...
kad smo stigli kod domaćina u Osečinu , za doručak nam seviran srneći gulaš...nemo neko da je spomenuop bambija...bilo je lepooooooo
za ručak ,pragnjetinaaaaaaaaa...(mešana prasećina i jagnjećina),koopus salata..
posle bilo tortiiiiiiiii...ma užas jedan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back