Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citaj je malo pomnije
recimo na dvvdu ili ovdje pa ce ti bit jasno
missim, kad krene - evo sam spremila pilece nozice njam, njam...
meni odma jasno da je to napisano samo da se prisutni zgrazaju ili da im ogadi zivot...
+ mene licno zabole patka, ja pilece nozice vrlo rado mecem u supu : )))
samo ih nije bas lako naci ovih dana : P

Jel od trkace kokoske ili od ovih civilnih? :lol:

ma neki genije joj je to predlozio na nekoj stranni nazad, nek se javi krivac za potrosnju 20 dinara :lol:

- - - - - - - - - -

pola zemlje zivi gore...cuti :pop:

pa to i kazem - vecinom smo prisiljeni biti...dovitljivi, jbga
a gledas oko sebe i jasno ti da ti je skoro pa super kako ljudi zive
mene nekad muka uvati kad vidim sadrzaje tudjih korpi na kasi
jer mi je savrseno jasno da nihe pitanje izbora

citaj je malo pomnije
recimo na dvvdu ili ovdje pa ce ti bit jasno
missim, kad krene - evo sam spremila pilece nozice njam, njam...
meni odma jasno da je to napisano samo da se prisutni zgrazaju ili da im ogadi zivot...
+ mene licno zabole patka, ja pilece nozice vrlo rado mecem u supu : )))
samo ih nije bas lako naci ovih dana : P

ja sam iz rupe neke stvari zakljucila
a ovde retko citam sve postove sta ko pise, samo ako mi treba ideja sta skuvati kad nemam inspiracije...tako da nisam pratila njen meni nesto puno

ja znam da idu u pastete i virsle iz onih industriskih uzgajalista, i to ono sto prezivi sagorevanje i zakrzljavanje od nacina cuvanja
e ti privatnici kod njih i ima mozda, samo znaci ne vidim zbog kineza :lol:

ja to nisam nikad jela, a i ne bih ni probala...hvala radije cu da kupim pastetu da pojedem, ako nemam za drugo, nego da mi viri kandza iz tanjira, ne moram ja bas sve da vidim :lol:

- - - - - - - - - -

nego ogladneh
odoh da podgrejem supu pa onda da ulovim cvarke
j malo pre mljackao cvarke sa sirom, proradile mi bale :roll:
mogla bih uz neki filmic ili crtani to da glockam :zjede:

Ja sam takođe imala ručak od juče. Kada koljemo piliće, šiju, noge, rebra, trticu pakujem posebno, i onda od toga kuvam supu ili čorbu. Juče skuvala čorbu, ispekla krilca i ispohovala pileće belo. Ostalo čorbe i krilaca, dodala izgrilovane tikvice i zelenu salatu, i ručak k'o bog. Za večeru ću burek.

Mnogo su me potresle potpune neistine o tome da sam trol i uvrede od Vragane i Metle na moj racun.

Rasplakala sam se,tresla,bukvalno mi nije bilo dobro jer neko sebi daje slobodu da lupeta besmislice,gadosti na moj racun kao da su cinjenice.

Tipican cyberbullying i nadam se reakciji administracije jer ovo nije za toleranciju.

Pod jednim nikom sam od kad dodjoh,administracija ima uvid u to.

Pisem o tome kako zivim i kome se ne svidja neka zaobidje a ne da se izivljava neandertalski jer se poruke zlostavljanja ne brisu.

Kad obrisete ogavnosti Metle i Vragane mozete i ovaj post.

Pisem kako zivim kome se ne svidja neka ne cita.

evo, i ja plachem sad
mada, mozda su se i ljudi koje si shatro nevino podbadala ovuda potresali...al to tebe nije zanimalo, zar ne?
i nije bilo za administraciju vec simpaticno lupetanje shashave zauz...koje treba tolerirati jer je tako posebno <3

- - - - - - - - - -

ps slobodno nastavi da places u tanjur s pilecim nozicama

Pilece noge dodjj u pakovanju od 5 kg lepo ociscene i spakovane, a onda dpdju kinezi i kupe sve u radnji (kasapnici), zato ih nema, to sam licno gledala nije mi niko pricao :ok:

I ovde vidim da na pijaci kupuju sve neke iznutrice, i meni nepoznate komade kod mesara. Ima jedana prodavnica sa samo takvom ponudom,
uvek stanem da pogledam šta ima u ponudi tog dana. :D

....

Kokošije nogice volim da glođem, slatke su. :kolac: Odsečem im noktiće i tek ih onda kuvam. Kupujem ih u pakovanju namenjenom za supu. Trkačice su i one. Dugonoge.:p

- - - - - - - - - -

Danas ne kuvam ništa. Još uvek imamo supu, već mi je dosta.:sad2:

Mnogo su me potresle potpune neistine o tome da sam trol i uvrede od Vragane i Metle na moj racun.

Rasplakala sam se,tresla,bukvalno mi nije bilo dobro jer neko sebi daje slobodu da lupeta besmislice,gadosti na moj racun kao da su cinjenice.

Tipican cyberbullying i nadam se reakciji administracije jer ovo nije za toleranciju.

Pod jednim nikom sam od kad dodjoh,administracija ima uvid u to.

Pisem o tome kako zivim i kome se ne svidja neka zaobidje a ne da se izivljava neandertalski jer se poruke zlostavljanja ne brisu.

Kad obrisete ogavnosti Metle i Vragane mozete i ovaj post.

Pisem kako zivim kome se ne svidja neka ne cita.

Al si se prrosrala za ovo bacanje suza
Jos tendenciozno samo nas dve pominjes :lol:
Pomiluj nam trokutice slobodno...i po vise puta :zper:

- - - - - - - - - -

Nokti se iseku pre kuvanja. :malav:

Ja bih im ostavila kandzice i nalakirala :zkez:
Sledeci put kad zasvetli moj post na temi nokti zapitajte se da nisu pilece nozice :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back