- Poruka
- 122.085
1 konzerva = 100 i nešto dinara....
3-4 konzerve= 1 kg svinjskog mesa...ili 2 kg pilećeg = raznovrsniji ručkovi
aproksimativno...
nije
u soc radnjama imas konzerve za 70din tunu....to je masna teska hrana....sa puno hleba i krompira onog kuvanog, a pre toga tanjir vrele tecosti satro supe koja siri i nadima daje osecaj zasicenja..... dobijes pun stomak
ej ne branim ja nju....i ja je zezam za neke stvari.....ali kad citam da neko jede pasulj tri dana ili ruca jaja i pastete i puno krompircine izvini al to ne koristim kao oruzje za zezanje....iz prostog razloga sto ne znam dal on to radi jer nema za bolje ili ima al mu je primarno nesto drugo....
zamisli zezas nekoga ko jede kuvani kupus tri dana kako se hrani nezdravo, tripujuci se da eto debil ne ume bolje da organizuje obroke, a ispadne nema pare....zajebi nije nasa stvar
ima ovde mnogo tih za koje je pitanje dal stvarno nemaju ili samo imaju drugacije prioritete u zivotu....i nekako bolje je cutati nego da ispadne podsmevas se a on stvarno siromasan
devojka ima problem i to vristi iz svakog njenog posta....ljudi zar ne vidite najmanji njen problem je dal ima para za nesto osim krompira....ozbiljno bre bolesna

znaci ni dimoljen ni sirove....vala ne mogu u tom slicaju bi tacno presla u vegane ili vegetarijance ne znam koji stu oni sto delimicno jedu hranu zivotinjskog porekla...