Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa to ima i ovdje
zapravo, to mogu ja da joj dam, ako se sjetim gdje mi je opce :think:
Ne znam u cemu je problem sa starim tim stonim....onda je uzela neki jos manji al njega ne koristi, i dalje je na starom....
Mada s obzirom da u kolekciji ima pet, a dva koristi, mislim da nije problem u stafelajima :lol: Jer da se ne lazemo u vreme kad je imala jedan stari raspali radila je maximalno....al tad nije imala veliko dete kome ce da izvoljeva, imala je malo koje je njoj :lol:
I tako genije smisli sta oce da joj donesem avionom...umrla sam od smeha...reko bravo to uopste nece da pukne dole kad ga bace

Za narudzbine javi se u pp ako budes htela

Ne znam u cemu je problem sa starim tim stonim....onda je uzela neki jos manji al njega ne koristi, i dalje je na starom....
Mada s obzirom da u kolekciji ima pet, a dva koristi, mislim da nije problem u stafelajima :lol: Jer da se ne lazemo u vreme kad je imala jedan stari raspali radila je maximalno....al tad nije imala veliko dete kome ce da izvoljeva, imala je malo koje je njoj :lol:
I tako genije smisli sta oce da joj donesem avionom...umrla sam od smeha...reko bravo to uopste nece da pukne dole kad ga bace

Za narudzbine javi se u pp ako budes htela

fala ;)

Ja cu kod Dive na rucak. Da ne moram da kuvam pilece beli ili lososa
ajde :zag:
Гледам неки дан оне лабудове на кеју, питам се да ли су укусни и какав је то батак.
:sad2:
Pogledajte prilog 382083...dva kivija, jabuka i narandza :)

- - - - - - - - - -

...ne znam sto se ne vidi prva slika....ukusan sokic je ispao :D

vidi se
ja sam kod kuce u svom secku usitnila ananas i kokosovo brasno, dodala led i malo vode i super je smuti
bas ima dobru teksturu
nisam samo pogledala kolike je snage

a sad cu na poslu da uradim isto, pa da vidim kakav je kad se izmesa u blenderu
ebo bulshit :)

obarila proso, procedila i oprala, umutila sir i jaja, nasekla mlad luk na sitno, so i biber,malo ulja, sve pomešala i zapekla, kad je bilo pred kraj pokrila listićima kačkavalja...
kao za pitu, a može da se ubaci i nešto suvo ili neko meso preprženo, sve kombinacije trpi, pečurke, ma sve...

ajde :zag:

:sad2:

vidi se
ja sam kod kuce u svom secku usitnila ananas i kokosovo brasno, dodala led i malo vode i super je smuti
bas ima dobru teksturu
nisam samo pogledala kolike je snage

a sad cu na poslu da uradim isto, pa da vidim kakav je kad se izmesa u blenderu
ebo bulshit :)

...snaga mu je 500W...ja ne stavljam led, drzim voce u frizideru pa mi je i ovako bas hladno, a i ne prija mi nista previse hladno ako nije bas neka vrucina...ali u mom frizideru je +3
stepena pa je i bez leda bas hladno sve....ispao je fini pitak sokic...da lepo bude cim moze kroz onu slamku :)

- - - - - - - - - -

sad mi žao što ne mogu slike da kačim, ispalo proso san snova, zrnasto je i ne može da se seče na kocke ali je mnogo ukusno

..ne znam zasto ne moze da kacis fotke...da vidimo to, ali je meni proso super u svim opcijama....lakse se svari nego pirinac...to je moj utisak...

nije bre :lol: ista je kao proso
ja sam u stvari i mislilla da je u pitanju isto zrnce na kraju

meni izašlo nešto pljosnato, brate kao sočivo a piše kinoa :zcepanje:

- - - - - - - - - -

..ne znam zasto ne moze da kacis fotke...da vidimo to, ali je meni proso super u svim opcijama....lakse se svari nego pirinac...to je moj utisak...

obična staromodna nokia, može da slika l ne može da se kači ....mnogo lakše, a i brže se kuva...opsednuta sam prosom...:lol:

meni izašlo nešto pljosnato, brate kao sočivo a piše kinoa :zcepanje:

- - - - - - - - - -

obična staromodna nokia, može da slika l ne može da se kači ....mnogo lakše, a i brže se kuva...opsednuta sam prosom...:lol:

..ma moze ali ti treba kabal...i prebacis fotke za cas...

- - - - - - - - - -

..da odlican je i meni se jako svidja, ukusan i izmedju ostalog i jeftiniji od pirinca...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back