smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Ako vole deca stavi, ali zbog mene ne moras.![]()
Nek pije dete kapsule i nek se pridrzava koliko mu praznicna situacija dozvoljava. Pa posle kako treba.
ma uzmi i ti malo slaga,jedan je zivot

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vole deca stavi, ali zbog mene ne moras.![]()
Nek pije dete kapsule i nek se pridrzava koliko mu praznicna situacija dozvoljava. Pa posle kako treba.

Hvala, ja cu sladoled.![]()

kolac je superna terasi se vec stegao i lepo ohladio.mozda sam mogla i da ne sunem 200gr kokosa u krem,al modesti je kriva,pitala je zasto malo?
lepo se i sece,mada niije na izgled nesto jer i kora je braon i fil je braon,al kad dodje slag,bice super
mada mozda na to ni ne ide slag?![]()

sebi ću lako, ali treba nahraniti ovog mog... kad ne pije pivo slobodnim danima non stop gladan 
Treba ruske kombinacije da vidis, luk, jabuke I grasak. Pegla.
Ja gledala neku ruskinju koja je rusku salatu spremala od sunke, graska,krastavcica, kuvanih jaja, jabuke i crnog luka..bljuv

Drag mi je putin, al im je kuhinja horor
Prekljuce sam opet objasnjavala razliku izmedju keksa, torte I patispanje. Receno mi je da se kod njih ne mesi nesto mnogo jer ljudi rade. Pazi, RADE. Rekoh, da, u Srbiji ljudi beru pare na drvecu, niko na posao ne ide.
Takvima ne volim da kuvam, ne osećaju razliku. Sve im je dobro.
pricate o kuhinji naroda koji je decenijama cekao satima u redovima za maltene parce koske u mesari...od nicega i ne mogu da stvore nesto
A bre zabo, pa sad imaju sve. I sta mi se trtomuda onda kako sve zna, ja kad nesto ne znam, onda ne znam. Ali dobro, nije tema.

Drag mi je putin, al im je kuhinja horor

Ja se uvek iznenadim kada neki hvale npr. kupovni kolač, a ono, ni ne liči na kolač.Takvima ne volim da kuvam, ne osećaju razliku. Sve im je dobro.