Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ne preterujem ja, idem samo 6 puta nedeljno

ako već hoćeš da se "razvališ" (što ti ni u ludilu ne bih preoručio, osim ako se pripremaš za UFC fajt..)..onda ti je najbolje da napraviš bar jedan dan pauzu, da se mišići razvijaju, i da piješ mnogo sirovih čitavih jaja, to su najkvalitetniji proteini..bez whey hemije...nećeš se naduvati odmah, ali hoćeš postepeno stvoriti jako kvalitetne mišiće...

..sta si ovo spremala Metlo? fino izgleda ali ne vidim jasno sta je...

...ja imam neki svinjski file za sutra samo ne znam sta cu uz to....ovo moje dete naprasno ne jede grasak, a od pirem mi se zeludac okrene, a sve drugo mi je "gladno" za nju...:aha:

levo je moja varijacija na temu vitaminske salate (kukuruz, sargarep, kupus, vinsko srce i soja sos) fali mi susam jer se ispostavilo da sam zaboravila da ga iz plasticne njegove kese prebacim u neku prirodniju, pa mi je ciknuo i zavrsio u korpi :(
desno je tuna salata (makarone, tuna, pavlaka, majonez, kari, origano, biber)

mozes da ga mariniras ako volis i imas sa cim
ili nesto ko gulas, neki prave od svinjskog mesa, ja licno ne volim
mozes raznjice ako imas stapice, malo meso malo neko povrce boc boc
da dinstas kao snicle sa puno crnog i malo belog luka, i pri kraju dodas senf i zacine, i dobijes kao snicle u saftu (a ne moras senf, mozes drugo da dodas, poenta je neki saft da dobijes)

levo je moja varijacija na temu vitaminske salate (kukuruz, sargarep, kupus, vinsko srce i soja sos) fali mi susam jer se ispostavilo da sam zaboravila da ga iz plasticne njegove kese prebacim u neku prirodniju, pa mi je ciknuo i zavrsio u korpi :(
desno je tuna salata (makarone, tuna, pavlaka, majonez, kari, origano, biber)

mozes da ga mariniras ako volis i imas sa cim
ili nesto ko gulas, neki prave od svinjskog mesa, ja licno ne volim
mozes raznjice ako imas stapice, malo meso malo neko povrce boc boc
da dinstas kao snicle sa puno crnog i malo belog luka, i pri kraju dodas senf i zacine, i dobijes kao snicle u saftu (a ne moras senf, mozes drugo da dodas, poenta je neki saft da dobijes)

...fino izgleda bas...
...e pa dobro moze i to voli ona te soskaste stvari pa malo da umace hleb mada izbegava od kad je trudna, cuva se zbog proslog puta kad se bas zanela sa viskom kilograma,
sad je umerena skroz....vec ce nesto ispasti od toga...ako ne bar imam sad jedno 3-4 opcije u planu sta bi moglo do nekog mesa spremiti....

ako već hoćeš da se "razvališ" (što ti ni u ludilu ne bih preoručio, osim ako se pripremaš za UFC fajt..)..onda ti je najbolje da napraviš bar jedan dan pauzu, da se mišići razvijaju, i da piješ mnogo sirovih čitavih jaja, to su najkvalitetniji proteini..bez whey hemije...nećeš se naduvati odmah, ali hoćeš postepeno stvoriti jako kvalitetne mišiće...

Ne vezbam svaki dan istu grupu misica. Dok dodju na red, vec su se odmorili. I aj kad vec spominjemo ovu temu... dobijam tako komentare kao tvoj- mnogo ti je, nije to za zensko, ne valja, misici su ruzni...
Ja sam se ceo zivot bavila nekim sportom, trckarala sam kao sto ti predlazes i nikakve se promene nisu desile.
Nemam nameru da se "naduvam" ne znam ni sta to podrazumeva?
Volim da dizem tegove zato sto sam od njih zategnuta, nemam celulit, dobro se osecam. Idem u teretanu posle 12 sati na poslu, volim kad me zatezu ledja kao danas, a kad osetim zadnju lozu dok radim mrtvo dizanje dodje mi da se iskezim od srece. Eto. I onda dodje neki tip sa komentarom- sta ce ti to, zensko si :lol:

...fino izgleda bas...
...e pa dobro moze i to voli ona te soskaste stvari pa malo da umace hleb mada izbegava od kad je trudna, cuva se zbog proslog puta kad se bas zanela sa viskom kilograma,
sad je umerena skroz....vec ce nesto ispasti od toga...ako ne bar imam sad jedno 3-4 opcije u planu sta bi moglo do nekog mesa spremiti....

jeste zanese se covek mackanjem
moze makarone uz te snicle u saftu, tako se makne od hleba a opet porucka saft :lol:

Ne vezbam svaki dan istu grupu misica. Dok dodju na red, vec su se odmorili. I aj kad vec spominjemo ovu temu... dobijam tako komentare kao tvoj- mnogo ti je, nije to za zensko, ne valja, misici su ruzni...
Ja sam se ceo zivot bavila nekim sportom, trckarala sam kao sto ti predlazes i nikakve se promene nisu desile.
Nemam nameru da se "naduvam" ne znam ni sta to podrazumeva?
Volim da dizem tegove zato sto sam od njih zategnuta, nemam celulit, dobro se osecam. Idem u teretanu posle 12 sati na poslu, volim kad me zatezu ledja kao danas, a kad osetim zadnju lozu dok radim mrtvo dizanje dodje mi da se iskezim od srece. Eto. I onda dodje neki tip sa komentarom- sta ce ti to, zensko si :lol:

to ti se samo čini, skoro uvijek rade sve grupe mišića, manje ili više...kad radiš sklekove npr, ili na onoj spravici..ne rade samo tricepsi, angažovani su mnogi mišići...ista stvar i sa benčom, nerade samo grudni mišići..
zategnutost je uvijek lijepo za oko...ali ne pričam o tome...koliko sma ja shvatio, ti patiš za nekom masom, ili mišićima...što nikako ne može da proljepša jednu ženu, to je opravdano samo za profi sportistkinje...
pa ako nemaš namjeru da se naduvaš, zašto forsiraš toliko priču o proteinima..? zbog toga sam i shvatio da je to tvoj cilj...i otud ona moja priča...
mnei smeta pretjerana mišićavost žena, a i mnogim drugim vjeruj mi...protiv zategnutosti i forme nemam ništa...ma zapravo nemam ništa ni protiv malog stomačića na ženama...to je baš privlačno...:lol:

to ti se samo čini, skoro uvijek rade sve grupe mišića, manje ili više...kad radiš sklekove npr, ili na onoj spravici..ne rade samo tricepsi, angažovani su mnogi mišići...ista stvar i sa benčom, nerade samo grudni mišići..
zategnutost je uvijek lijepo za oko...ali ne pričam o tome...koliko sma ja shvatio, ti patiš za nekom masom, ili mišićima...što nikako ne može da proljepša jednu ženu, to je opravdano samo za profi sportistkinje...
pa ako nemaš namjeru da se naduvaš, zašto forsiraš toliko priču o proteinima..? zbog toga sam i shvatio da je to tvoj cilj...i otud ona moja priča...
mnei smeta pretjerana mišićavost žena, a i mnogim drugim vjeruj mi...protiv zategnutosti i forme nemam ništa...ma zapravo nemam ništa ni protiv malog stomačića na ženama...to je baš privlačno...:lol:

Nemoj da se ljutis, al nemas pojma sta pricas:lol:
Ko forsira pricu o proteinima? Jedem zdravo i izbalansirano zato sto hocu da smanjim procenat masti u telu.

Nemoj da se ljutis, al nemas pojma sta pricas:lol:
Ko forsira pricu o proteinima? Jedem zdravo i izbalansirano zato sto hocu da smanjim procenat masti u telu.

a spika o proteinskim čokoladicama, whey-u..itd? :lol:
ne ljutim se, izbjegavam odavno te emocije...a sad obrazloži šta nemam pojma, to što kažem da rade više ili manje sve grupe mišića...i da to nije potpun odmor?

nađeš bre čovjeka po tvom ukusu kome neće smetati čak i da imaš par kg...pa majku mu ... nismo mi predmeti od mesa...šta kad omlitavimo skroz, i malo ostarimo, šta onda da radimo, da se roknemo?
ako tom tvom macanu smeta to, odyebi ga i zdra'o...:kpozdrav:

- - - - - - - - - -

Eto, to su ti komentari:lol: Ne radi se o kilogramima, niti o apsolutnoj fizickoj savrsenosti. Ja necu da smanjim kilograme.

pa da ljepoto, to su ti komentari normalnih ljudi...drago mi je da ih ima još pored mene...ponekad pomislim da sam udaren u glavu....

kakvo sam maslinovo ulje dobila iz albanije 5 evra litar, to im je najskuplje...hladno cedjeno se moze kupiti i za 2 evra ne mogu da verujem ulje je savrseno

ja sam i u CG kupio odlično za 6 e, i to u supermarketu...neko Italijansko...
to za 2 e je dzabaluk...valjalo bi to testirati da li je mješano sa običnim suncokretovim i drugim uljima, jer to mnogi rade, pogotovo manji proizvođači sa sela....staviš u frižider, i ako je čisti sok od maslina, ono poslije nekog vremena mora kao malo da se zaledi, i da se stvore grudvice bjele...i kad ga progutaš, mora da bude gorko i da pecka malo grlo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back