Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema veze sto je tvrdja korica,voli dete bas tako.mogla bih i da presecem po sredini pa tako da zapecem
evo kaze muz 2 flase po dve litre.
nemam ja pojma,ja kod kuce ne pijem kolu,kad bas ne znam sta da ppijem u piceriji uz picu uzmem,al najradije ne bih nista

kutija uopste nije prakticna,al je slatka :heart:

- - - - - - - - - -

metlo,moras da trazis ova se pravila blesava na kasi i to dva puta
na kraju,pa jao moram da idem da trazim:roll:
a trazila ju je ispod prve kase koja nije radila

...ja mnogo takve kutije...puna mi ih je kuca...evo nekih predloga, u prvoj drzim spagete, ruzicasta sa kapkejkovima mi sluzi za keks, cini mi se da i ti pravis sipkave biskvite kao i ja pa ti moze za to koristiti...a ova uz dzempere sluzi za soknice koje u vidu loptica drzim u njoj...
P1030395.jpg
P1030396.jpg

Hvala na čestitkama, samo da razjasnimo nešto. Na torti piše 25 i meni jeste juče bio rodjendan, ali ne 25. (već imam duplo više). Torta je povodom godišnjice braka.
I da se javno zahvalim Zadovoljnoj domaćici na savetima u vezi sa tortom. Napravila sam na sprat kao što sam i želela, ali manju. Pa je donja kora prečnika 22, a gornja 12, i cela je reform, nije mi se isplatilo da se petljam sa nekim drugim receptom za tako mali gornji sprat. I ostalo mi je više od pola donjeg dela. Ali juče je bio deo proslave, za roditelje, a drugi deo sa duplo više ljudi i ješnijih je sutra. Ipak mislim da bi mi bila dovoljna još jedna istih dimenzija (uz ono što je ostalo). Pa iako je veća atraktivnija, ne želim da mi ostane 3/4 torte. Sad merkam "cvetnu livadu" :)

...danas kuvala pilece belo, krompir i sargarepu...Čupavica ima problem sa stomacicem pa smo to njoj...cera sprmila fusili sa tikvicama i pancetom....pa smo nas dve to rucale...sutra
cu da zakuvam supu od one vodice...a sta cemo konretno jesti videcemo jos...

stavih fasirane snicle da se peku, vise volim przene al ne mogu da se igram sad sa njima da ih przim, brze je i lakse peci ih (mleveno meso, suv hleb, jaje, kari, korijander, biber so)
pece se i bundeva, slana varijanta uz snicle (tanki komadi, nauljeni posoljeni pobibereni i vegeta)
kuvam krompir za pire
salata kupus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back