Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a i buba ruse su gladne :)

bubaruse sad spavaju:tajna: uvece kad dodju na veceru,cekamo ih sa novinama i papucama muz i ja udruzeni:evil:

- - - - - - - - - -

inace vec par dana jedemo na tacnama,sto je potpuno prekriven onim sto treba da stoji u kuhinjskim elementima,da ne govorim da su mi zacini po terasama,serpe u spavacaoj...
a kuhinjski elementi stoje na terasi

i u svu tu guzvu sa stvarima dodje danas komsnica koja nikad nije bila kod mene da pita za upis u gimnaziju.a ja ko moron,nit mogu da se setim koliko mi je dete imalo bodova,nit dal je imao i jedan privatan cas,nit kad je poceo da uci za prijemni...totalno mi sve izvetrilo.a samo gledam paucinu u cosku...:rumenko:

bubaruse sad spavaju:tajna: uvece kad dodju na veceru,cekamo ih sa novinama i papucama muz i ja udruzeni:evil:

- - - - - - - - - -

inace vec par dana jedemo na tacnama,sto je potpuno prekriven onim sto treba da stoji u kuhinjskim elementima,da ne govorim da su mi zacini po terasama,serpe u spavacaoj...
a kuhinjski elementi stoje na terasi

ja bih dozivela potpuni nervni slom, moj OKP bi podivljao :sad2:

a jedem sir sa salatom ili tunjevinu sa salatom.ne jedem hleb.ili se jednostavno razbijem od bilo cega ako su mi oni dani.a oni dani traju po 15 dana...

pa i ja jedem neke corbuljke lagane, sad sam jela corbicu od lisca celera, skuvanu na foru korena celera, jer nisam znala sta da radim sa tim liscem. i dodala malo pirinca da se zgusne, sipala mleko i dva jaja i salatu od kupusa i cvekle i dve ljute kisele papricice. jedva cekam zamrzivac da skuvam za poi dve nedelje, smara me svaki drugi ili cetvrti dan nesto da kuvam

- - - - - - - - - -

Вечерас сланинаримо, а тренутно кокичаримо.
Све је под контролом!

i to je bolje od testa

- - - - - - - - - -

zimi je uzas jer nema velkiki izbor salata..sladak kupus, cvekla, praziluk, rotkva, sargarepa, zelena salata, kiseli kupus i kisela zimnica ko ostavlja

pa i ja jedem neke corbuljke lagane, sad sam jela corbicu od lisca celera, skuvanu na foru korena celera, jer nisam znala sta da radim sa tim liscem. i dodala malo pirinca da se zgusne, sipala mleko i dva jaja i salatu od kupusa i cvekle i dve ljute kisele papricice. jedva cekam zamrzivac da skuvam za poi dve nedelje, smara me svaki drugi ili cetvrti dan nesto da kuvam

- - - - - - - - - -

i to je bolje od testa

- - - - - - - - - -

zimi je uzas jer nema velkiki izbor salata..sladak kupus, cvekla, praziluk, rotkva, sargarepa, zelena salata, kiseli kupus i kisela zimnica ko ostavlja
Па мислим сестро слатка шта да ти кажем?
http://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/kokice-su-odlican-izvor-antioksidansa/

Nisu lose paprikePogledajte prilog 364926 100 gr kus kusa potopiti 5 min u 100ml vruce vode da upije. U medjivremenu peci 4 velike paprike presecene na pola u rerni da omeksaju. Izdinstati jedan srednji crveni luk na malo mas. Ulja i dodsti 3 kasike balzamika. Dodati 3 plum paradajza i iseckan sve bosiljak. Izmesati sa kus kusom i puniti paprike. Preko ide kozji sir pa nazad u rernu jos 15 min

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back