- Poruka
- 122.185
ja bih im rekla idite u restoran 
lepo al mnogo sasavo sad to raditi ili traziti nekome

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja bih im rekla idite u restoran

Pa to mi je švecolina ne mogu tako, volem je![]()
znam videla sam na drugoj temi
meni licno da mi neko tako naruci na ovo vreme rucak za toliko ljudi ne bi bio bas znak ljubavi i postovanja
ako ti se cascava drustvo vodi u restoran, sluga nisam da na ovo vreme spremam sve to....ako me kontas sta zelim reci
to je lepo sa tvoje strane, doduse i blesavo, ali mislim da nije bilo lepo sa njene![]()
toMa okej je i ona bi tako za mene, kakve veze ima, msm jes malo kao neozbijno al nije ni ona znala da će prvo ovamo, na pola puta se tako dogovorili
ono lepo izgleda
Ksi, meni si baš super, aj mi budeš mlađa sestra, takvu nemam! ♥

Ma okej je i ona bi tako za mene, kakve veze ima, msm jes malo kao neozbijno al nije ni ona znala da će prvo ovamo, na pola puta se tako dogovorili

ja jos ne cuh otkud to u leto susene paprike, tj kako se sacuvaju![]()
Imaš me kako nemaš ihhh![]()
)))))isto, zato sam i pitala ono trik pitanje, dala sam sansu da se "opere", al mucak naravnoJa bih apsolutno uradila sve isto kao i ti. Bez obzira što moja sestra nije iz tog filma,ona bi platila ručak u restoranu, samo se ne bi cimala da kuva.
- - - - - - - - - -
A ja pročitah jednu velliku glupost, no ćutim...

Danas sam pravila ručak za nas osmoro, em mi javili kasno da stižu s puta, em nedelja jedva da išta ovde kod nas radi tako da sam jedva pazarila i to meso što mi trebalo, a savet u repkama da naručim roštilj nije pomogao uopšte jer se sve oko jedan dva nedeljom zatvaraUglavnom javili mi da stižu u 5 al stigli u pola 4, dobro do 4 je sve bilo gotovo.
Kuvala sam im pileću supu sa knedlama, pohovala pileće belo meso, ispekla neke ražnjiće svinjske, pohovala tikvice, zbrčkala salatu i kupila neke sitne kolače. Leu posebno kuvala pileća leđa i supicu sa pirinčem. I tako, bilo je fino, mada sam se skuvala tamo malko bez klime :/ al nebitno je to. Svi su siti i naždrati na kraju, ljubav je pobedila(odgovor na pitanje u repki).
Pogledajte prilog 355977 Pogledajte prilog 355978

bem ti .....Danas sam pravila ručak za nas osmoro, em mi javili kasno da stižu s puta, em nedelja jedva da išta ovde kod nas radi tako da sam jedva pazarila i to meso što mi trebalo, a savet u repkama da naručim roštilj nije pomogao uopšte jer se sve oko jedan dva nedeljom zatvaraUglavnom javili mi da stižu u 5 al stigli u pola 4, dobro do 4 je sve bilo gotovo.
Kuvala sam im pileću supu sa knedlama, pohovala pileće belo meso, ispekla neke ražnjiće svinjske, pohovala tikvice, zbrčkala salatu i kupila neke sitne kolače. Leu posebno kuvala pileća leđa i supicu sa pirinčem. I tako, bilo je fino, mada sam se skuvala tamo malko bez klime :/ al nebitno je to. Svi su siti i naždrati na kraju, ljubav je pobedila(odgovor na pitanje u repki).

Ima djoku svako takvo mesto u kuhinji...opet truckas....
U kojim to nasim godinama...i u kojim to godinama je zabranjeno nekome reci da lupeta zivu me interesuje
.....
.

jadno dijete, osta gladno danas, zrtva lijene majke![]()

e a kako peces te raznjice kuci?Imaš me kako nemaš ihhh![]()

Данас јунећи језик, кува се скоро 3 сата, биће паклено...
Mnogo me vuces za tastaturu.
Svako ko zeli moze da odvoji mesto u prostoru gde zivi za drzanje tako necega ako ga zanima.Ako ne-ne.
---------------------------------------
Skuvala sam jedno jaje.Pojela ga uz jedan paradajz malo posoljen sa malo dodatog ulja.Uz senf,to je divnoca.
Danas sam pravila ručak za nas osmoro, em mi javili kasno da stižu s puta, em nedelja jedva da išta ovde kod nas radi tako da sam jedva pazarila i to meso što mi trebalo, a savet u repkama da naručim roštilj nije pomogao uopšte jer se sve oko jedan dva nedeljom zatvaraUglavnom javili mi da stižu u 5 al stigli u pola 4, dobro do 4 je sve bilo gotovo.

Gde si ga kupila?
Stavi sliku da vidim kako izgleda ako nije problem.