Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta kuvam - nista....ubila bih za punjene paprike ali sanse nema
jela lubenicu sad cu salatu sopsku....od stipsu tolko....
moracu da napravim punjene paprika sutra prekosutra samo da se organizujem tipa nocu

moja sestra spremila punjene paprike i kaze mi jutros - nemoj da kuvas, dodjite na rucak
a moje dete bi spanac i curetinu
dete zakon, znaci punjene paprike neki drugi put

Ja ne znam jel ima neka caka da se ocuvaju toliko dugo...mozda u zamrzivacu? Mada i to mi sumnjivo da ne bi bilo uspesno, nemam pojma da iko to pravi van jesenje i zimske sezone....ako pravi super neka podeli sa nama kako ih cuva do leta a da je u gradu? Zauz?

Ja ne znam jel ima neka caka da se ocuvaju toliko dugo...mozda u zamrzivacu? Mada i to mi sumnjivo da ne bi bilo uspesno, nemam pojma da iko to pravi van jesenje i zimske sezone....ako pravi super neka podeli sa nama kako ih cuva do leta a da je u gradu? Zauz?

To se kupi na vreme i cuva-traju i sjajne su samo da se ne drze na vlaznom mestu.

Odakle sada suve paprike? I zašto bi neko jeo suve paprike u sezoni svežih?

Kupi se na vreme i cuva.

Ne volim da jedem punjene sveze paprike - one su za salatu,przenje ili ovako klopu uzmes pojedes ali ne za punjenje.

napravila spanac i curetinu
to je ok
ali kako mi je legla salatica..na kraju sam morala da odlomim komad bageta i da izumacem u onaj sokic od paradajza :)
i ledena limunana sa medom..nek ide zivot :)

117748091020559830805601-1.jpg

Danas sam pravila ručak za nas osmoro, em mi javili kasno da stižu s puta, em nedelja jedva da išta ovde kod nas radi tako da sam jedva pazarila i to meso što mi trebalo, a savet u repkama da naručim roštilj nije pomogao uopšte jer se sve oko jedan dva nedeljom zatvara :lol: Uglavnom javili mi da stižu u 5 al stigli u pola 4, dobro do 4 je sve bilo gotovo.

Kuvala sam im pileću supu sa knedlama, pohovala pileće belo meso, ispekla neke ražnjiće svinjske, pohovala tikvice, zbrčkala salatu i kupila neke sitne kolače. Leu posebno kuvala pileća leđa i supicu sa pirinčem. I tako, bilo je fino, mada sam se skuvala tamo malko bez klime :/ al nebitno je to. Svi su siti i naždrati na kraju, ljubav je pobedila :lol: (odgovor na pitanje u repki).

1.jpg
2.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back