- Poruka
- 122.154
Ja reko da vidim neki recept nesto, ideju sta da spremim kad ono napusavanje.![]()

sve se pusi od napusavanja
dimljeno meso, nije da se ne drze teme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja reko da vidim neki recept nesto, ideju sta da spremim kad ono napusavanje.![]()

sve se pusi od napusavanja
dimljeno meso, nije da se ne drze teme![]()

pa, bas zato sto jesam, kazem ti da krmenadle ne idu drugacije
nece s ih valjda u kuvano jelo?? mada moja keva ume da napravi djuvec sa njima, bude ok
uvaljaj ih u silne neke travke koje volis i ulje da odstoje
i na gril
uz to neka salata, npr od vise vrsta paradajza
Ако смем да се убачим, ја крменадле стављам у сладак купус, врло је укусно.

e i ja, to je bash bash superАко смем да се убачим, ја крменадле стављам у сладак купус, врло је укусно.
e i ja, to je bash bash super
pa to je recimo jedini kupus koji moj duki jede..odnosno, vise jede krmenadle jer budu super , al dobro pojede i kupusa makar maloОбично то радим у недељу, па се и у понедељак шлепам за ручак...
Драго ми је да то још неко спрема, обично ме гледају бледо зелено.

hihihihi..ma da bre, pa ne setish se kako sve spremas
ja sam nedavno nasla neki super recept za kupus sa pecurkama i belim mesom..i mnooogo mi se dopada
ali me sekira sto onda nekako imam duboku skepsu dal smem da jedem i drugi dana..a koja je poenta kupusa ako nema makar za dva dana..
aj strucnjaci, ocu umreti od pecurki od juce?
otkud znam kao da sam negde citala da ne smeju da se podgrevaju ili tako nesto

ja sam nedavno nasla neki super recept za kupus sa pecurkama i belim mesom..i mnooogo mi se dopada
ali me sekira sto onda nekako imam duboku skepsu dal smem da jedem i drugi dana..a koja je poenta kupusa ako nema makar za dva dana..
nikako.Pa kako podgrevas picu, i na njoj su pecurke? Ili sos za spagete?
jel da? ma kao da to znam od nekud al zabagovala jbgoces, pecurke se ne jedu sutradan, niti se podgrijavaju
Ja stavljam. I podgrevam. Podgrevam i picu. I jos se nisam otrovala.
Slatki kupus se sprema sa junecim rebrima i komotno ceka da ga jedes i petog dana.
Deca koja nikad omirisala slatki kupus, po dva tanjira jedu.
Spremljeni sampinjoni i u kupusu mogu da se jedu i sutra, malo menjaju ukus, ali nista im ne fali.