Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, bas zato sto jesam, kazem ti da krmenadle ne idu drugacije
nece s ih valjda u kuvano jelo?? mada moja keva ume da napravi djuvec sa njima, bude ok
uvaljaj ih u silne neke travke koje volis i ulje da odstoje
i na gril
uz to neka salata, npr od vise vrsta paradajza

Ако смем да се убачим, ја крменадле стављам у сладак купус, врло је укусно.

Обично то радим у недељу, па се и у понедељак шлепам за ручак...

Драго ми је да то још неко спрема, обично ме гледају бледо зелено.
pa to je recimo jedini kupus koji moj duki jede..odnosno, vise jede krmenadle jer budu super , al dobro pojede i kupusa makar malo:lol:

e, da. ja tako radim sa boranijom, sad sam se setila. isprzim krmenadle na kratko, izvadim na tanjir. prodinstam luk, sargarepu, beo luk i zutu boraniju. dodajem vode i paradajz soka i vratim krmenadle. dinstam oko pola sta i bude odlican rucak :D

hihihihi..ma da bre, pa ne setish se kako sve spremas:)
ja sam nedavno nasla neki super recept za kupus sa pecurkama i belim mesom..i mnooogo mi se dopada
ali me sekira sto onda nekako imam duboku skepsu dal smem da jedem i drugi dana..a koja je poenta kupusa ako nema makar za dva dana..
aj strucnjaci, ocu umreti od pecurki od juce?

ja sam nedavno nasla neki super recept za kupus sa pecurkama i belim mesom..i mnooogo mi se dopada
ali me sekira sto onda nekako imam duboku skepsu dal smem da jedem i drugi dana..a koja je poenta kupusa ako nema makar za dva dana..

Што да не ако је било у фрижидеру?

Мислим, да једеш, не Боже ми опрости...

Poslednja izmena:
otkud znam kao da sam negde citala da ne smeju da se podgrevaju ili tako nesto

Да будем искрена, никада нисам ни подгревала нешто са печуркама, али не сећам се ни да сам читала да не би требало :think:

oces, pecurke se ne jedu sutradan, niti se podgrijavaju

Kazu da ne treba, ali ja podgrejem i jedem.
Jos sam ziva :confused:

Slatki kupus se sprema sa junecim rebrima i komotno ceka da ga jedes i petog dana.
Deca koja nikad omirisala slatki kupus, po dva tanjira jedu.

Spremljeni sampinjoni i u kupusu mogu da se jedu i sutra, malo menjaju ukus, ali nista im ne fali.

Slatki kupus se sprema sa junecim rebrima i komotno ceka da ga jedes i petog dana.
Deca koja nikad omirisala slatki kupus, po dva tanjira jedu.

Spremljeni sampinjoni i u kupusu mogu da se jedu i sutra, malo menjaju ukus, ali nista im ne fali.

Ja ne volim slatki kupus sa junetinom...nikako. Nesto mi smeta i u mirisu i u ukusu.
Pre cu ga jesti sa piletinom ili bez mesa..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back