Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
I što kaže ptiberči svinja smrdi bre, ora šaka nekih začina da se koristi da suzbije miris.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oce neko da da ideju sta koj moj spremiti od krmenadlisve me vise smorilo
ja nemam gril
zapecem ih malo sa jedne i druge strane, naspem malo vode, i ostavim da prokrckaju
i mljac.
pa, bas zato sto jesam, kazem ti da krmenadle ne idu drugacije
nece s ih valjda u kuvano jelo?? mada moja keva ume da napravi djuvec sa njima, bude ok
uvaljaj ih u silne neke travke koje volis i ulje da odstoje
i na gril
uz to neka salata, npr od vise vrsta paradajza
e, a da vas pitam nesto-jel spremate bamije i kako???
to je jedino popvrce od kog se meni povraca
jela sma ih barene
i bas hocu da iznadjem nacin da ih spremim da budu ukusne, a ne znam
ajde pomoc
pobogu mozes ih gde oces
mozes u kuvano jelo, mozes da ih iseckas pa u vok sa povrcem, mozes da ih peces grilujes przis sa raznim sosovima i zacinima, mozes da ih istucas pa pohujes, mozes da iseckas pa napravis ko sos za spagete....mnogo mogucnosti kao i sa bilo kojim drugim parcetom mesa, sta je vama
bas nemate maste, de pise da se krmenadle samo prze/griluju
i ja pitam gluposti ocigledno, ovde se samo sa receptima u grame barata sve po ps-u, nista masta i sloboda
jos pomislih dace neko ideju ....oce mucak....
zaboravite da sam ista pitala, nastavite sa prepucavanjima
Бамије се и не једу као засебно јело него се побацају у ђувеч, на пример.
nisam ih jela kao zasebno jelo, nego obarene i blago zacinjene kao prilog uz meso
i ukus mi je bio grozan
pa pitam kako ih ko sprema
djuvec generalno ne volim i nikada ne spremam
pobogu mozes ih gde oces
mozes u kuvano jelo, mozes da ih iseckas pa u vok sa povrcem, mozes da ih peces grilujes przis sa raznim sosovima i zacinima, mozes da ih istucas pa pohujes, mozes da iseckas pa napravis ko sos za spagete....mnogo mogucnosti kao i sa bilo kojim drugim parcetom mesa, sta je vama
bas nemate maste, de pise da se krmenadle samo prze/griluju
i ja pitam gluposti ocigledno, ovde se samo sa receptima u grame barata sve po ps-u, nista masta i sloboda
jos pomislih dace neko ideju ....oce mucak....
zaboravite da sam ista pitala, nastavite sa prepucavanjima
Тако их нико живи не једе, само убачене у неко јело имају смисла. Иначе - обожавам их.
)))))http://www.hranazadusu.com/KAKO-DA-PRIPREMITE-BAMIJE/
a bez kontakt grila nista ne bih kuvala leti, ovako ponekad ubacim kobaju i parce mesa plus salata
neverovatno je kako ih bas tako serviraju po restoranima, bagra neuka!
al, sad cu stvarno da probam da ih ubacim u neko jelo
E pa sad se setih....bilo je zaista lepo kad sam ih dinstala sa suvim sljivama i smokvama.
Zaboravila sam jer to obicno spremam sa junetinom.

Нешто их не виђам по нашим ресторанима, ти вероватно боље знаш.
nisam ih ni jela kod nas, vec u grckim restoranima
sta je bre s tobom, sta si takva sva naelektrisana samo anjosnki?
Који ти је, лепо ти кажем да их код нас не служе. То се углавном гаји и једе по Македонији, Грчкој.
Свеже се могу набавити понекад на пијаци и то не на тезгама него неки дођу са џаком и продају на улици (Бајлони)
ne kazes mi lepo, vec mi kazes "ti verovatno bolje znas"
prema tome, ne prenemazi se sa mnom
Који ти је, лепо ти кажем да их код нас не служе. То се углавном гаји и једе по Македонији, Грчкој.
Свеже се могу набавити понекад на пијаци и то не на тезгама него неки дођу са џаком и продају на улици (Бајлони)
Параноја те цепа, не идем толико по ресторанима па реко' можда ти знаш нешто што ја не знам.

ja draga znam poooovise sto ti ne znas
al to je do one karijere koju nemam
i sad odoh i da joj se malo posvetim nakon ovoliko kuvanja
ti mozes da nastavis da radis ono sto radis i inace - sto bi bilo...pa, ebiga, nemam pjma
aj prijatno![]()
Са овом особом је немогуће нормално разговарати.
))