Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, bas zato sto jesam, kazem ti da krmenadle ne idu drugacije
nece s ih valjda u kuvano jelo?? mada moja keva ume da napravi djuvec sa njima, bude ok
uvaljaj ih u silne neke travke koje volis i ulje da odstoje
i na gril
uz to neka salata, npr od vise vrsta paradajza

pobogu mozes ih gde oces
mozes u kuvano jelo, mozes da ih iseckas pa u vok sa povrcem, mozes da ih peces grilujes przis sa raznim sosovima i zacinima, mozes da ih istucas pa pohujes, mozes da iseckas pa napravis ko sos za spagete....mnogo mogucnosti kao i sa bilo kojim drugim parcetom mesa, sta je vama
bas nemate maste, de pise da se krmenadle samo prze/griluju

i ja pitam gluposti ocigledno, ovde se samo sa receptima u grame barata sve po ps-u, nista masta i sloboda
jos pomislih dace neko ideju ....oce mucak....
zaboravite da sam ista pitala, nastavite sa prepucavanjima

pobogu mozes ih gde oces
mozes u kuvano jelo, mozes da ih iseckas pa u vok sa povrcem, mozes da ih peces grilujes przis sa raznim sosovima i zacinima, mozes da ih istucas pa pohujes, mozes da iseckas pa napravis ko sos za spagete....mnogo mogucnosti kao i sa bilo kojim drugim parcetom mesa, sta je vama

i ja pitam gluposti ocigledno, ovde se samo sa receptima u grame barata sve po ps-u, nista masta i sloboda

nemam pojma zasto sad tako reagujes
naravno da moze
mozes svako meso da napravis na svaki nacin koji si ovde pobrojala
mi ti kazemo kako mi pravimo
ne izvlaci s eukus bilo kog mesa bilo kojim nacinom
krmenadle su najbolje na rostilju za vecinu ljudi
ti mozes i da ih pohujes, ako tako vise volis, ili d aih jedes sa sosom od ribizli, ko ti brani, pobogu?
sad sori sto nasa masta ne moze da iznadje resenje koje tebe zadovoljava a da se ne kosi sa nasim umecem i iskustvom

- - - - - - - - - -

Бамије се и не једу као засебно јело него се побацају у ђувеч, на пример.

nisam ih jela kao zasebno jelo, nego obarene i blago zacinjene kao prilog uz meso
i ukus mi je bio grozan
pa pitam kako ih ko sprema
djuvec generalno ne volim i nikada ne spremam

pobogu mozes ih gde oces

E pa sad se setih....bilo je zaista lepo kad sam ih dinstala sa suvim sljivama i smokvama.
Zaboravila sam jer to obicno spremam sa junetinom.

nisam ih ni jela kod nas, vec u grckim restoranima
sta je bre s tobom, sta si takva sva naelektrisana samo anjosnki?

Који ти је, лепо ти кажем да их код нас не служе. То се углавном гаји и једе по Македонији, Грчкој.

Свеже се могу набавити понекад на пијаци и то не на тезгама него неки дођу са џаком и продају на улици (Бајлони)

Који ти је, лепо ти кажем да их код нас не служе. То се углавном гаји и једе по Македонији, Грчкој.

Свеже се могу набавити понекад на пијаци и то не на тезгама него неки дођу са џаком и продају на улици (Бајлони)

ne kazes mi lepo, vec mi kazes "ti verovatno bolje znas"
prema tome, ne prenemazi se sa mnom

ne pricaj sa njom nabodi jeeee nabodi jeeee nabodi jeeeeee

Параноја те цепа, не идем толико по ресторанима па реко' можда ти знаш нешто што ја не знам.

ja draga znam poooovise sto ti ne znas
al to je do one karijere koju nemam
i sad odoh i da joj se malo posvetim nakon ovoliko kuvanja
ti mozes da nastavis da radis ono sto radis i inace - sto bi bilo...pa, ebiga, nemam pjma
aj prijatno :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back