...dinastan batak i karabatak, dodala trecinu mesavine za corbu, malo pirinca tek da pokupi vodu i kari zacin odozgo, uz to salata paradajiz+krastavac+crni luk i divotta....bice i za stura...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То је нека насилна сурутка која нема везе са сурутком.Kupio sam dosta nekog feta sira, ali ne znam sta da radim da ne propadne na duze. Kako da napravim surutku?
Prokljuca 2 solje vode, doda se so, saceka da se oladi i sipa se u ciniju sa fetom, jel tako?
Kupio sam dosta nekog feta sira, ali ne znam sta da radim da ne propadne na duze. Kako da napravim surutku?
Prokljuca 2 solje vode, doda se so, saceka da se oladi i sipa se u ciniju sa fetom, jel tako?
Sa njegove tacke gledista rucak bez mesa i nije rucak...prvo meso, pa sve drugo.![]()
Може се сир исекати на комадиће тако да идеално попуни посуду у којој ће бити, помеша се са ситно сецканим белим лукЦем и прелије хладно цеђеним маслиновим, или Цуцукретовим уљем и остави у фрижидер да кулира, па се једе по потреби.Pa da, to bi bilo to. Nije to surutka, ali ce se sir duze odrzati u tome.
...dinastan batak i karabatak, dodala trecinu mesavine za corbu, malo pirinca tek da pokupi vodu i kari zacin odozgo, uz to salata paradajiz+krastavac+crni luk i divotta....bice i za stura...

Kupio sam dosta nekog feta sira, ali ne znam sta da radim da ne propadne na duze. Kako da napravim surutku?
fis fingers krumpir sta je ovo trece?![]()
Gotov ručak![]()

fis fingers krumpir sta je ovo trece?

)))