Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ne volim višnje : D

A ni kajsije mi se ne dopadaju, to jedino ako nisu onako zrele, malo zelenije volim

I šljive isto tako :lol:

Ako je nešto tako previše kiselo ili previše slatko i prezrelo onda ne mogu

Postao sam gospodar tikvica!!! Chudo jedno kako beli luk u prahu i kari mogu da uchine bljutavu tikvu ukusnom poslasticom.

Pa , bre, gde nadje kari na tikvice da turas.

Nego sta ja da kuvam danas? Svi kuvari mi se razbezali moram sam da spremam, a ja nikako nisam navikao na suvu ranu jednom dnevno. Imas li neku pametnu ideju osim tikvica.
Punjene paprike? supa od pecuraka?

I da, treba da oberem visnje, a sta da pravim s njima, slatko najvise volim, ali ne i da ga kuvam. Da ih samo zamrznem? m?

Shto, meni se dja, mozhda ne zvuchi ukusno al probaj nije loshe. Mmmm shta znam, ja sam skoro dobio 1kg lisicharki te sam napravio neshto, lukovi, pershun, dinstanje pa jaje i bilo znachi extra, sve sa gljivama valja! Sok? Ne znam ne razumem se u obradu votja za kasniju konzumaciju, uvek mosh da ih zamrznesh, izvadi koshpe.

zasto zanimljivo? one imaju bas specifican ukus :D

pa zato sto su meni bezukusne i vecini ljudi oko mene, mnogi ih i ne vole...
prvi put cujem da neko kaze da su mu preukusne, meni nemaju ukus
zanimljivo kako imamo razlicite receptore i ukuse :D

- - - - - - - - - -

У вариву од тиквица увек има и лука и парадајза и зачина. Ја бар тако правим и разбијам се од јела.

То и поховано бело месо, мљац!

ma i ja al ona prica da su joj samo tikvice ukusne....ja ako ne ubacim sve i svasta u njih ni ne jedem, meni su ko kuvana meduza :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back