Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
ja umesila i ispekla ovom starijem kiflice po želji...taman sam malo ugrejala dnevni boravak...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Istoja glasam za grilovane tikvice, po minut-dva na rebrastom tiganju, na tanjir i preliju se sa malo limunovog soka, maslinovog ulja i truncicom belog luka
sve druge varijante tikvica padaju u senku pred ovima
p.s. poznavaoce, nemam sad, ali podesti me da te repnem za ovo "nezno, ali snazno"
meni je omiljena sintagma "nezno, ali odlucno"
podvarijacija na temu
I tikvice i patlidzan i papriku (ako se vec termicki obradjuje) najvise volim ovako 
sastavio tikvice, punjene kao camce! iu rerni su. pre njih sam zapekao makarone sa sirom
ne moze da ispadne lose
![]()
Sareno...punjene paprike napravila za dva dana, mirna sam juce i danas
Хоћу и ја пуњене паприке. Јесте да ме уби жгаравица после али...![]()

Oguliš paprike i sve super. I meni smetaju ako su neoguljene.![]()

Смета мени и млевено месо.
Но, још се припремам за самостално кување ручка. Некако ми је то сувише велики изазов. Мада, жене воле то кад мушки прави нешто.![]()

Смета мени и млевено месо.
Но, још се припремам за самостално кување ручка. Некако ми је то сувише велики изазов. Мада, жене воле то кад мушки прави нешто.![]()
Шта ти не смета, леба ти?
Најбоље скувај клот пиринач и кусај.
Желудац ми је проблематичан, али ако једем умерено није проблем. Не смета ми месо само по себи, него зачини, лук и то...
Dobro ako staviš kilo luka u nadev normalno da smeta, stavi manje.
Msm i meni smeta luk ako ga ima previše. I paradajz i paprike ako nisu oguljene i krastavac na primer i svašta još nešto lol
Dobro ajde ne morate se i ovde svađati, pusti čoveka
Желудац ми је проблематичан, али ако једем умерено није проблем. Не смета ми месо само по себи, него зачини, лук и то...
Dobro ajde ne morate se i ovde svađati, pusti čoveka
Dobro ako staviš kilo luka u nadev normalno da smeta, stavi manje.
Msm i meni smeta luk ako ga ima previše. I paradajz i paprike ako nisu oguljene i krastavac na primer i svašta još nešto lol
krastavac jedi ujutro i nemoj ga soliti jer je onda tezak. ako je vodenast krastavac kad ga presjeces onda je hemija teska pa opterecuje. dakle, kad ga presjeces ne treba da bude ona vodurina i treba da mirise na krastavac