Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja glasam za grilovane tikvice, po minut-dva na rebrastom tiganju, na tanjir i preliju se sa malo limunovog soka, maslinovog ulja i truncicom belog luka
sve druge varijante tikvica padaju u senku pred ovima

p.s. poznavaoce, nemam sad, ali podesti me da te repnem za ovo "nezno, ali snazno" :per:
meni je omiljena sintagma "nezno, ali odlucno"
podvarijacija na temu
Isto :ok: I tikvice i patlidzan i papriku (ako se vec termicki obradjuje) najvise volim ovako :aha:

sastavio tikvice, punjene kao camce! iu rerni su. pre njih sam zapekao makarone sa sirom

ne moze da ispadne lose

18501479234_17edb45f2d_o_d.jpg

Poslednja izmena:
Смета мени и млевено месо.
Но, још се припремам за самостално кување ручка. Некако ми је то сувише велики изазов. Мада, жене воле то кад мушки прави нешто.:cool:

Шта ти не смета, леба ти?

Најбоље скувај клот пиринач и кусај.

Желудац ми је проблематичан, али ако једем умерено није проблем. Не смета ми месо само по себи, него зачини, лук и то...

Dobro ako staviš kilo luka u nadev normalno da smeta, stavi manje.

Msm i meni smeta luk ako ga ima previše. I paradajz i paprike ako nisu oguljene i krastavac na primer i svašta još nešto lol

Dobro ajde ne morate se i ovde svađati, pusti čoveka

ok.

postoji naziv teme. nije zakucano da se pise bas po temi, ali ako je mod opiminjao vise puta onda to vazi za sve

meni je brisao postove pre sedam dana, par postova koje sam razmenio na ovoj temi a odnosili su se na secanje iz djackih dana, zvezdara, tiha noc, medicinska skola

Желудац ми је проблематичан, али ако једем умерено није проблем. Не смета ми месо само по себи, него зачини, лук и то...

mi ga sitnimo onim sjeckom da bude bas sitan, pa ga onda dinstamo dugo. i ne stavljaj luk nikad u zagrijanu posudu nego u ladnu sa ladnim uljem pa ga polako zagrijavaj.
i ne smije da zagori ili potamni, onda je kancerogen, dolivaj po malo vode stalno. kad se tako izdinsta onda ne smeta cak ni mom sofisticiranom stomacicu <3

Dobro ajde ne morate se i ovde svađati, pusti čoveka

Није добио следовање сендвича па је нервозан. Опуштено, јављају на ртс да стижу заостали сендвичи.

- - - - - - - - - -

Dobro ako staviš kilo luka u nadev normalno da smeta, stavi manje.

Msm i meni smeta luk ako ga ima previše. I paradajz i paprike ako nisu oguljene i krastavac na primer i svašta još nešto lol

Покушавам да радикално променим исхрану, делимично сам и успео. Иначе никада нисам јео готово никакву салату или поврће осим купуса и зелене. Краставац ми је тежак, парадајз бљутав итд. Већином тучем месину, али трудим се да то сада изменим.

krastavac jedi ujutro i nemoj ga soliti jer je onda tezak. ako je vodenast krastavac kad ga presjeces onda je hemija teska pa opterecuje. dakle, kad ga presjeces ne treba da bude ona vodurina i treba da mirise na krastavac

Ма, драга ми професионални кувар, зна све те цаке, тера ме да једем, али мене све вуче на месо, тесто и кромпир. Треба човек сам у глави да преломи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back