- Poruka
- 122.047
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...iii kako ti se cini ukus? jel odgovara fotografiji...posto na fotki izgleda tako dobro da mi dodje da udjem u monitor![]()
lose da bude ne moze
pa ovo moje mi se svidja, jos se bas ohladilo pa ko sladoled.... nije isto ko dragisino ja sam u slag stavila keks, a ovo dole nije domaci puding nego iz kesice
al sve su to varijacije na temu smuckaj pa sta ispadnelose da bude ne moze
otislo vec pola tepsije, znaci da valja![]()

s radošću ne kuvam ništa
za ovog mog boelsnika imam slatki kupus
i pastrmku i pečene paprike, sve gotovo iz maksija
ja ću tek uveče neku kajganu i ćao
skuvala sam boraniju sa curetinom
i sutra cu detetu da izmariniram meso da ima za sledecih nedelju dana
i da joj spremim minestrone corbicu sa mahunama
. Trebalo bi da bude ok, ali nisam nikad sa ćurećim belim pravila boraniju. Kaže 1000 din/kg.

Koliko je 250 gr margarina, je l to jedna kesica?
1,5 dcl slatke pavlake sta je sad ovo
jaooo
sve mora zakomlikuju
25 dkg jagoda???
sta je dkg?
Sad se pitam šta ću zateći u kuhinji ...raspust je ...nekome je dosadnoPa kako da kupis ako ti treba odredjeno grama? Je l na merenje ?
Šta stavljaš od ćuretine u boraniju? Pitam, jer mi je mesar u Maxiju rekao da mu u sredu stiže ćuretina, ali samo belo, pa ne znam da li može samo to za boraniju. Trebalo bi da bude ok, ali nisam nikad sa ćurećim belim pravila boraniju. Kaže 1000 din/kg.
@smislila sam da ispečem sv.vrat u rerni i na kraju ubacim i tikvice na kolutove. Supicu imam od juče, a dezert moj čuveni jevtin kolač, a nikad brži
Ko želi recept neka se javi![]()
Jel bolje?
nesto brzo i lako
ali sta?
mozda onu paradais corbu sa jajetom??
recimo... ima probleme raznorazne uključujući dijabetes II, ali ide na bolje
Ja sam danas o5 potkuvala ustipke, ovo nije normalno, ja sam jedina trudnica koja mrsa
Sastavila sam i punjeni paradajz, krcka se
Pa OK veci deo vremena
) са овчијим киселим млекцем.