...meni zao kajsija...nisam nikad tako pravila nista od njih...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...aha...ja mislila kupujes...to je druga prica, pa probaj bice svakako slatko i ukusno, ne moze da ne valja...
kupujem u bg
ovde u kg ima jedno drvo staro ko biblija i radja svake druge god, taman malo se ovajdimo da omrsimo brke i za zamrzivac....
Nedostaje mi Srbija, moji u selu imaju bukvalno svo voce i povrce.

Ne vidim sta bi tu moglo da bude lose. Trebalo bi da posecris malo...kajsije su kisele
Ja sam htela da pravim lenju pitu sa kajsijama, da probam kako bi ispalo pa sa se setila da ne jedem slatko![]()
al reko mozda je neko probao pa da javi ako ipak ne valja
))))lenje pite ne volim, ovo bih sa korama klasicnim
pa i meni se cini da lose ne moze da bude, za svinje nema lose pomijeal reko mozda je neko probao pa da javi ako ipak ne valja
lenje pite ne volim, ovo bih sa korama klasicnim
pa i meni se cini da lose ne moze da bude, za svinje nema lose pomijeal reko mozda je neko probao pa da javi ako ipak ne valja
ja pravim ko onaj sa visnjama kolac klasican onaj patispanj pa stavim kajsije ....moze bilo koje voceМоја мама прави колач са кајсијама - не лења пита, не са корама него направи неко тесто и онда наређа полутке одозго.
Оне мало упадну током печења а колач је савршен.
..da knedle su odlicne sa kajsijama...provereno...

ja pravim ko onaj sa visnjama kolac klasican onaj patispanj pa stavim kajsije ....moze bilo koje voce
pa i ono testo za kolac sa visnjama ide jogurt ili kiselo mleko, nije klasican patispanj nego lici na njega pa ga ja zovem kao patispanjНе, ово је неко гушће и богатије тесто, није обичан патишпањ. Мислим да садржи кисело млеко.
Пробаћу да нађем тај рецепт или да питам маму.

ja pravim ko onaj sa visnjama kolac klasican onaj patispanj pa stavim kajsije ....moze bilo koje voce
- - - - - - - - - -
jesu to sam pravila
nego bas pitu sa klasicnim kupljenim korama nisam od kajsije, uvek mi odu na neki drugi kolac, a imam kore u frizideru pa sabrah dva i dva...
sad se pitam dal da ih prodinstam malo sa secerom, ili samo zive sa secerom da pobacam...![]()
...mozda bude bolje ako se prodinstaju...kad imas sve to, narocito ako nisi platila kajsije koje su 200 dinara kilo na pijaci, ti pravi i javljaj
utiske...
Ево га!
Умутити 3 жуманца са 250гр шећера
Додати 250 гр умућеног путера
Додати 250 гр киселог млека (чаша + 2 кашике)
------/-------- 400 гр брашна
-------/--------- 1 прашак за пециво
Додати снег од 3 беланца
Улити у плех и густо поређати полутке кајсија окренуте на доле
Пећи на 220 степени око 45 минута.
inace sve ostalo isto samo druge mere....jos da je taj industriski stvarno puter
onaj kravicin recimo sve je samo nije puter...mleko u prahu u margarinu....zasto da placam to
ima domaci ali jako retko na pijaci kod ovih sto prave sir i zacepe cenu ni ne secam se koliko....nece prave sebi ne daju na prodaju cesto...
sad se pitam dal da ih prodinstam malo sa secerom, ili samo zive sa secerom da pobacam...![]()
Ne moraš, mi ih uvek stavljamo žive sa šećerom i malo griza, bude supiš.
e jos bolje
probacu....zavaljujem
))))Код нас је ,,цигљица" из приватних млекара на пијаци од четврт киле 200 динџи.jos da je taj industriski stvarno puter
onaj kravicin recimo sve je samo nije puter...mleko u prahu u margarinu....zasto da placam to
ima domaci ali jako retko na pijaci kod ovih sto prave sir i zacepe cenu ni ne secam se koliko....nece prave sebi ne daju na prodaju cesto...