zutikrin
Zainteresovan član
- Poruka
- 463
ZD kako pravis taj grasak sa knedlama,nisam to nikad pravila,a inace obozavam grasak i knedle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako vidim ovu pitu tako zabalavim ko gladno siroce
ZD kako pravis taj grasak sa knedlama,nisam to nikad pravila,a inace obozavam grasak i knedle.

)))Danas bile pljeskavice od ml.mesa i rendanih tikvica, blitva i paradajz salata
)
uvek tako kad njega jedemMeni se i njihov sušeni bosiljak dopada, pošto nisam uvek u prilici da brstim svež, onaj je potpuno korektan.
- - - - - - - - - -
Aromin, mislim)))

...pa ja uvek stavim hleb u mleko ili vodu, pa to ocedim i onda pravim cuftice, nikad prezle, njih ni nemam u kuci,
ni u sta ja nih ne stavljam..i jaje naravno, al ajde mozda je Cru izmislila neki novi nacin...
...kupus i jeste gladan...moras ili da ubacis koji krompir u njega ili da jedes nesto do vecere...
..kako to "zamiljas"..dodas li neko jaje ili? ajd napisi ako te ne mrzi, imam par paketica mlevenog koje se mora
potrositi u nekom razumnom roku...
pa lepak ti je jaje i prezla (izigrava cemet)
jaje lepi a prezla upija vodu iz tikvice
moze i bez prezle al meni se cini bolje sa
al moras da procedis tikvice pre tog zbuckavanja, ko i za pljeske samo od tikvica, klasika
znam nisi mene pitala nego eto aj da kazem kako ja pa sad kako vam drago

Сад Котањи има и куркуму. Знаш то?
..ja nisam nikad mesala meso i tikvice,obicno izrendam sargarepu uz tikvice, pa jaja i brasno...naravno tikvice ocedim..nekad i krompir ako
ga imam u kuci...i brasno pa kao ustipke...ali to sto ona pravi pa jos i blitvu nisam probala...
sto zasto?
ona je glavna u kariju ali ko ne voli biber i ostale delove karija onda uzme samo nju
ja je imam jod od jesenas na meru sto sam uzimala u turskoj, super je daje boju svemu a laganija je od karija
aa sad vidim, nisam lepo videla izviniНије 'зашто' него да ли знаш да имају.
Знам да је главна у карију, имала сам већу количину купљену на меру.
Ми те ствари ненормално трошимо, то ми је важније од соли.
pronjuskacu pa ti javljam
jel pravio neko pitu sa kajsijama?
ono iskidam vocku posecerim i bacim na kore
nisam probala a pitam se kako bi ispalo?