Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.057
za rucak pita sa sirom a doruckovo girice asu se izbezobrazili 650din a sirove 150

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

za rucak pita sa sirom a doruckovo girice asu se izbezobrazili 650din a sirove 150![]()

p sad friteza pa ulje i jos babe u komsiluku ne bih preziveoPa kad si gospodin i neces da ti kuca miri na ribu, moras se otvoris za kes.
jel moze neki proveren recept za bajadere,al bez mleka u prahu,to nemam
nemojte mi guglati po netu,to umem i sama![]()
hvala domacice,zabelezila sam stranu,pa pravimProveren, da provereniji ne može biti.
BAJADERE
1/2kg kristal šećera preliti sa 10 kašika vode, kuvati na tihoj vatri dok se sa strane ne pojave mehurići, dodati 200g margarina, mešati na ringli dok se ne otopi, dodati 200g mlevenog keksa i 200g mlevenih oraha. Isključiti ringlu, i ovo prokuvati još minut, dva, pazeći da ne zagori. Podeliti na dva dela, u jedan deo dodati 2 rebra čokolade. Sačekati da se malo prohladi, staviti deo sa čokoladom, pa bez čokolade i staviti glazuru od 100g čokolade i 2 - 3 kašike ulja.
I Smoki slikaj obavezno i postavi da vidimo kad napravis...danas mi skroz bzv dan bas bi mi znacilo :-) ljub.

hvala domacice,zabelezila sam stranu,pa pravim
vidim ja ,tebi je do sprdnje
napravila piticice sa tankim korama,uzas,cepale su se,nikad vise
al deca kazu savrsene su
![]()

al deca kazu savrsene su
![]()

odmazan pleh- Staviti red mladih krompira,red isecenog praziluka,red mlevenog mesa,malo prepecen.Auuuuuu, hocu ja
Domacice, hvala za recept za bajadere, zapisala i ja![]()

Pire krompir i biftek za supruga i mene, grašak za malu![]()

Daj detetu meso, sto si stipsa![]()

), belo pileće začinjeno i pečeno u rerni i minut pire (mora nekad i to
) i salata mešana.
hvala domacice,zabelezila sam stranu,pa pravim
al deca kazu savrsene su
![]()