- Poruka
- 48.596
Inace, stapni sam kupila zbog 4umasica...citala, citala sta vi sve imate u kuhinji i reko aj i ja nesto da dovedem kuci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I meni...i jedne godine mi donesu breskve za dzem, pola prezrele, pola nedozrele; stavim na kuvanje, posle nekog vremena izvadim stapni i ocas posla svedem one nedozrele na "zrele".![]()
Inace kod mene se jede taan pomesan sa medom 1:1, svakog dana bar po kasicica. Zdravo za sve uzraste.
..moj blender je jedva preziveo onaj puter od kikirikija, a treba mi za druge stvari, pa necu da rizikujem da ostanem bez njega
jer nov kupiti ne mogu ko zna do kad...bez humusa mogu bez tih sokova bas i ne trenutno....
...i imas tipican libanski obrok bez mesa...narocito ako mu prethodi supa od zutog sociva sa limunom i limunada u koju se nasecka menta i izmucka u blenderu...postoje "tri kuhinje u mojoj kuhnji" italijanska, libanska i meksicka...toplo ti preporucujem da probas, ne kosta puno a preukusno je...

Vragana, samo se doda par kasika vode u kojoj su se kuvale leblebije, obicno su dve supene kasike sasvim ok...tako nema sanse da se pokvari blender...
Kuskus je super ali sam bila iznenadjena koliko je blag i koliko su povrce i meso u istom blagi...ne znam kako prave Gruzijci ali Marokanci kao da kuvaju meso i povrce pre nego sto isto dodaju u jelo...nije neukusno, narocito meni koja preferiram blage ukuse, ali sam ocekivala eksploziju ukusa koja je izostala...
))))))

ako je probala onu ribellinu gadost s uzeglim uljem tesko
ces je opet na to nagovoriti : )
a itekako se moze ubit blender kuvanim leblebijama - dovoljno je da ih bude dosta ili da blender bude gorenjev![]()
Pored toliko mazalica, bas nam treba kikiriki puter da mazemo ej. Glupost.

zapravo mozes ga jest i kasikom
ko sto neki jedu eurokrem recimo
i to bez panike od celulita![]()

kakav sam pičvajz napravila za ručak,treba mi orden dati...![]()
sta sta![]()

uuu sto ti to fino mljacdošla s posla u 15 do 2...
otvorila konzervu graška...bacila ćureća prsa na vatru,brzinski....
dobro,supu sam imala od juče,domaću
za salatu krastavac sa belim lukom i kiselim mlekom...
a u 17 imam roditeljski...moram da sednem jedno kilometar od svih....![]()

uuu sto ti to fino mljac
samo ta konzerva jel domace prozivodnje il ne daj boze uzovno sto ne odgovara nasem podneblju
nista drzi roditeljski preko skajpa od kuce![]()

I taj kikiriki puter. Americka glupost.
Prvo, za nase podneblje je orah. Lesnici.
Sta ste navalili na kikiriki.
Ok. Jedite kikiriki...
jezim se na te americke gluposti
znači,najeli se ko prasići,a u životu nisam brže spremila klopu...
domaći domaći grašak...
idem da počnem sad da ribam zube,možda i izlapi do 5...![]()
mozes da proguglas ima tih fazonaVragana, samo se doda par kasika vode u kojoj su se kuvale leblebije, obicno su dve supene kasike sasvim ok...tako nema sanse da se pokvari blender...
Kuskus je super ali sam bila iznenadjena koliko je blag i koliko su povrce i meso u istom blagi...ne znam kako prave Gruzijci ali Marokanci kao da kuvaju meso i povrce pre nego sto isto dodaju u jelo...nije neukusno, narocito meni koja preferiram blage ukuse, ali sam ocekivala eksploziju ukusa koja je izostala...
sta bese kao pomaze za taj beli lukac
e ne vredi ti pranje zuba jer iz zeluca ide smrad, ima neka fora al ne secam se...dal bese kafa majku mumozes da proguglas ima tih fazona