- Poruka
- 385.368
Pastrmka iz rerne i krompir salata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako su se klinci prilagodili na bebana u kući?Duzna sam fotkicu od juce
Mi smo sarmice smazali slatko
Dragi se odusevio
On je obilazio sarmice svakih sat vremena
Pogledajte prilog 1706900
Hvalakako su se klinci prilagodili na bebana u kući?
ti plivaš sjajno kako vidim, dobra organizacija i sve stižeš
i ja sam juče spremala sarmice od zelja
A možeš petkom u univeru da kupiš, na primer, očišćenog amura ili šarana.Za mene pastmka za m somina, przim
1500 din nas kosta jedna pastemka i tri kotleta
Pa jjebem ti de to ima, ekonomski tigar, samo rucak toliko, a gde su ostali obroci danas. Pa ko ovo moze da isfinansira lebac ti jjebem
A je l to zamrznuto?A možeš petkom u univeru da kupiš, na primer, očišćenog amura ili šarana.
Cena mu je 640, ali sa popustom koji je svakog petka 20 posto, dođe povoljno.
Od 3400 amura, 2 kg fileta bez kostiju, ostatak za riblju čorbu.
Samo, popust ne važi za živu ribu (koja u tom slučaju bude skuplja nego očišćena)
Sva sveža riba je na popustu 20 posto petkom. Popust se obračunavaju na kasi. Jedino što tu ne spada živa, nego samo očišćena riba i ono što je u tom frižideru tipa pastrmka. Oni kotleti, glave za čorbu i slično a da nije zamrznuto .A je l to zamrznuto?
Mi smo ovo sveze jurili, ali nisam ocekivala ovoliko da je skupo
Aj imacu u vidu hvalaSva sveža riba je na popustu 20 posto petkom. Popust se obračunavaju na kasi. Jedino što tu ne spada živa, nego samo očišćena riba i ono što je u tom frižideru tipa pastrmka. Oni kotleti, glave za čorbu i slično a da nije zamrznuto .
Tako da cena očišćene ribe bude po ceni žive a ne gnjaviš se sa čišćenjem.
Piše to na frižideru zelenim neprimetnim slovima na staklu