- Poruka
- 11.368
Piletinu pred istek ne kupujem , ni ćevape i pljeskavice, ni svinjetinu. Samo junetinu jer ona ako ne valja postane sivkasta pa se to vidi. A riba ako ima bistre oči, znači da je ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam tu pricu za oci ali nemam mooda da uzmemPiletinu pred istek ne kupujem , ni ćevape i pljeskavice, ni svinjetinu. Samo junetinu jer ona ako ne valja postane sivkasta pa se to vidi. A riba ako ima bistre oči, znači da je ok.
Kod na 200 g cokolade sa rizom skoro 5 eura.U bre koje su ovo cene za čokolade za kuvanje, kao od zlata a ne od kakaa da ih prave.
deluje obećavajućePravila sam experiment na malu kolicinu, salata od tikvica, ali ja sam ovo prozvala belolucene tikvice jer je isti princip ko za paprike
E super je, odvalili smo seexperiment uspeo pravicu neki dan vece kolicine
Pogledajte prilog 1661991
Stvarno je dobro, a laganije je od paprike za varenjedeluje obećavajuće
ti si žena koja tajnu zna...Stvarno je dobro, a laganije je od paprike za varenje
Griluju se tikvice pa se preliju dresingom, ja sam: sirce, beli luk, zejtin, persun, biber
Moze se preliva cime oces, ko sta voli....balzamiko, senf, med, mirodjije....sta ti volja
za takve "vegane" koji koliko mi se čini neće biti dugo vegani ima tečni dim da zamirišiSkuvala sarmu za sutra, tj kuva se.
Skuvan čorbasti pasulj za danas.
Gotov i pasulj iz rerne sa kobasicom za vegane (da da, vegane, kažu razgrnuće kobasicu al da zamiriši), ooooukeej
Pogledajte prilog 1664505
za takve "vegane" koji koliko mi se čini neće biti dugo vegani ima tečni dim da zamiriši![]()