- Poruka
- 63.764
Данас наручујемо пицу, ја немам ништа против 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ja ne pravim prelive. Samo balzamiko krem,meni dosta. Odlučih da skinem 2 kg .Запосела те @Metla na vestici![]()
Да будеш згоднаSamo ja ne pravim prelive. Samo balzamiko krem,meni dosta. Odlučih da skinem 2 kg .
Već jesam,ɓooooze,minka,nego mi se skupile leviske. Kupih 28 nesmotrenoДа будеш згодна![]()
Moracu da patentiram program zdrave ishrane, ceo dan salata a uvece kad vas glad obori pocepajte pljesku iz fast fuda i sladoled, postanem influeserka zdravog zivota, u balansu sa metlomЗапосела те @Metla na vestici![]()
Kad stavis semenke mnogo je bolje. Budes sita 3 sataKad smo kod salata, sad sam zbuckala na poslu jednu, mesavina onih zelenih travuljina u kesici, tuna, masline, grcki jogurt i balzamiko
Bem ti ovu zdravu ishranu bankrotiracu, ovo me kosta ko ceo obrok u meku, a ima ogladnim za dva sata![]()
Kad stavis semenke mnogo je bolje. Budes sita 3 sata![]()
Ja volim. Hladan iz frižidera, kao sladoled.Uzela sam protein puding da probam to cudo, sad ce svecano otvaranje
Грашак са јунацима је укусан скоро као пасуљ са војницима...Kod mene danas prelepi grašak sa junacima rubicem. Valja drzati krvnu sliku pod kontrolom.
Uz sve to neki novi Župa frikom neverovatno lep sladoled.
Gde si Moonjo sunce mu poljubim da ne bi mojih junaka ko zna kad bi došao :Haha sa junacima ribicim
Drago mi je da lepo ručkaš i sve junake da pojedeš.Gde si Moonjo sunce mu poljubim da ne bi mojih junaka ko zna kad bi došao :![]()