Janjecu but,mladi krompir, zelena salata+mladi luk
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze nece na izlozbu, sve ce to prasici umlatitiИ јаја да је испржила било би најслађе на свету...Domaća kokošija supa, mešano povrće vrlo malo zaliveno pav.za kuvanje pa zapeceno u rerni, slično ratajuju i pohovano meso, pomfrit i sir iz ulja...uh,uh...ćerka spremala.
Врв је нешто из Кине, они имају тако све предимензионирано да би нахранили оне милијарде гладних уста...јеси питала за порекло?Pogledajte prilog 1529248
Jeste li vidjeli ovakav bijeli luk? Ja ne znam da li da jedem ovo.
Nisam, to su male glavice ali sve jedan cesanj.Врв је нешто из Кине, они имају тако све предимензионирано да би нахранили оне милијарде гладних уста...јеси питала за порекло?
Јеси пробала?Nisam, to su male glavice ali sve jedan cesanj.
Jesam, niti smrdi niti ujeda za oci.Јеси пробала?
Њах, баци то, мора да смрди и да уједа за очиJesam, niti smrdi niti ujeda za oci.

Bacila. Pola narendala u kljukusu kao da nisam ni mrvu.Њах, баци то, мора да смрди и да уједа за очи![]()
Како правиш кљукушу? Чула сам, али никада нисам пробала. Чула сам и за разљевушу, али не знам разлику...Bacila. Pola narendala u kljukusu kao da nisam ni mrvu.
Pružila je za doručakИ јаја да је испржила било би најслађе на свету...
За те ствари је препеченица комовача најбоља.Cedim tinkturu od koprive. Iskoristila sam najbolju rakiju od kajsije. Mislim da će dragi biti "oduševljen".