- Poruka
- 17.463
Jutros u 4 sam stavila supu da se kuva,u 5 zamjesila pitu. Ispekla sirnicu i burek,po pola u tepsiji. Sad nema kuvanja do četvrtka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjeruj da ne mogu vise da živim od salate i sira. Kad sam već ustala da ugrijem kuću jedan dan a jedem bar 3.Ова Зен зна зашто устаје рано...
Pa ja sam od jutros na dijetiŽiviiiiiii
Gle kako se migolje, mmm
Pa jes, kod njih je sve iznad 45 kila debelo, neki suvopičasti mali Kinez može se progune sa malo sosa i susamovog ulja tako živuljast. Jadni račići.Pa ja sam od jutros na dijeti
kao što kod nas recimo mačke tamane miševe tako bi mogli pozvati ove Kineze ako se recimo nakoti previše štetočina, sve bi oni to sredili očas posla
Doneo muž neko svinjski kukuruz, ali mlad. Pa se kuva, ja baš takav volim.
Sta je svinjski kukuruz?I ja, više volim svinjski od našeg, jedno trijes puta mi lepši al mora biti mlad
Kukuruz kojim se hrani stoka. Ne kukuruz šećerac koji jedu ljudi.Sta je svinjski kukuruz?
Mi to nikad nismo zvali svinjski.Kukuruz kojim se hrani stoka. Ne kukuruz šećerac koji jedu ljudi.
I ja najvise volim ovajDoneo muž neko svinjski kukuruz, ali mlad. Pa se kuva, ja baš takav volim.