- Poruka
- 11.355
Sa minut pireom, to može da zagusti sos a neutralno je.Spremam svinjske šnicle i kao prilog tikvice sa belim lukom. Ne znam kako da napravim neki sos uz šnicle a da nema brašna![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa minut pireom, to može da zagusti sos a neutralno je.Spremam svinjske šnicle i kao prilog tikvice sa belim lukom. Ne znam kako da napravim neki sos uz šnicle a da nema brašna![]()
Zvuci interesantno i ukusno!Pravim opet za sutra
Kora ke od rendane tikvice, posoljene i ocedjene, 150 g rendanog sira koji se lepo topi, ja koristila mocarelu tvrdu, i 4 jaja.
Izlije se i pece na 180 stepeni 20 do 30 min
Okrene se kora naopacke i filuje donja strana koja je bila do pek papira.
A fil 150 g feta sira, 150 g rendane sunkice i dve kasike pavlake, uvije se i u frizider, njam…
Pogledajte prilog 1771136Pogledajte prilog 1771137
To mi je bas i najzanimljivije sto nema brasna.Jako je dobro
Sprema se brzo i lako
I ne bi niko rekao da nema brasna u kori
proteinska proja
merica proteina, psilijum, kašika kukuruzne palente, jaja, sir
bez brašna, ukus savršen
potpuno sam se prebacila na drugačiji način spremanja hrane u kojoj vodim računa o neophodnom dnevnom unosu proteina, što ranije nisam radila
Pogledajte prilog 1773147
Ispari voda.Ne razumem kako od 30 l paradajz čorbe ja uvek skuvam samo 25 litara.
Kad provri, kuvamo ga minut dva, ne više, a dobijem ga u plastikama od vode koje su od 5 litara.
Verovatno nekako naprave penu od tog paradajza pa je to taj vazduh
Ispari to i u toku kuvanja dok ne provriNe razumem kako od 30 l paradajz čorbe ja uvek skuvam samo 25 litara.
Kad provri, kuvamo ga minut dva, ne više, a dobijem ga u plastikama od vode koje su od 5 litara.
Verovatno nekako naprave penu od tog paradajza pa je to taj vazduh
a što ne bi moglo.Imam kocentrat paradajza, može li od toga da se zbrlja čorba? Nisam nikad od pirea pravila.
Napravila, nije baš kao sa kuvanim al može da se jede.a što ne bi moglo.
razrediš sa vodom kao i što kuvani paradajz razredim za čoru.