AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.858
Samo salate, samo suvo, samo ladno, pogledam shporet i mukami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo dobro izgleda, šta osim tahinija staviš u jogurt ?
Svež beli luk i mirođiju (suvu, tu sam imala)Ovo dobro izgleda, šta osim tahinija staviš u jogurt ?
uhh sretnodanas sam na veganskom danu
tortilja sa proteinom i čia semenkama - 40gr proteina obezbeđeno
sa humusom, ljutom papričicom i peršunom
od 15h ulazim u post od 96h
posle 3meseca -20kg
Pogledajte prilog 1764409
Ja dok sam bila na tom keto rezimu pravila sam patlidzan kao picu. On imitira koru, a gore redjam pelat, zacine, mocarela, pecenica, pecurke.... U sustini sta volis mozes da poredjas, poenta je da kriske patlidzana imitiraju testo. E super je svi su jeli i kuci i u firmi. Eto ti idejePlavi patlidžan, tikvice i paprika iz rerne, pileće belo sa kurkumom iz tiganja, malo grana padano preko povrća. Ne izgleda lepo ali je bilo ukusno. Za dezert sveže ribizle. Ručak bez ugljenih hidrata
Pogledajte prilog 1762998
I da, uvek jedemo sa ovih ružnih crvenih tacni![]()
Mnogo ti lepo ovo malo parče raja.juče, danas, sutra i prekosutra - slana limunada
i moje malo parče raja
Hvala ti, ideje mi trebaju!Ja dok sam bila na tom keto rezimu pravila sam patlidzan kao picu. On imitira koru, a gore redjam pelat, zacine, mocarela, pecenica, pecurke.... U sustini sta volis mozes da poredjas, poenta je da kriske patlidzana imitiraju testo. E super je svi su jeli i kuci i u firmi. Eto ti ideje
Jasno, pa i ja sam tako bila, samo slozeni uh kroz integralne zitarice, i malo voca... Ne valja ni strog keto bez uopste uh jer padnes u keto groznicuHvala ti, ideje mi trebaju!
P.S. nisam na keto, ali ne smem ugljene hidrate (ili bar ne odveć mnogo)