Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.660
5-10€ ruckovi da se razbijes, ne isplati se kuvati osim za vise clanova lonac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Metlo, sestro slatka, kakva paprika i tikvice u martu. Naravno da imaju cenu, kad im vreme nije.Sad bila do pijace na pauzi, pa oni su bolesni, 500din paprike, 200 din tikvice, 400din sampinjoni
Supickumsterinu na nos ce mi izaci ovaj nas prosperitet
spremicu popodne kad dodjem kuci piletinu sa pecurkama i paprikom u neutralnoj pavlaci
I belu corbicu od blitve
I pileci paprikas
Hocu danas da spremim da ima za dva/tri dana jer ne stizem nista
Ma bre sve je ludo sa cenama....nebitno za sezonuMetlo, sestro slatka, kakva paprika i tikvice u martu. Naravno da imaju cenu, kad im vreme nije.
jeftinije su na pijaci jer sam u Lidlu pre neki dan platila 230 din/ kgSad bila do pijace na pauzi, pa oni su bolesni, 500din paprike, 200 din tikvice, 400din sampinjoni
Supickumsterinu na nos ce mi izaci ovaj nas prosperitet
spremicu popodne kad dodjem kuci piletinu sa pecurkama i paprikom u neutralnoj pavlaci
I belu corbicu od blitve
I pileci paprikas
Hocu danas da spremim da ima za dva/tri dana jer ne stizem nista
Meso je skupo odavno. Ja retko kupujem, ali znam da je skupo.Ma bre sve je ludo sa cenama....nebitno za sezonu
Pa ananas je jeftiniji kod nas vec godinama od paprike u sezoni...ajde bre ovo je uzas....
Piletina 680 din, je l mu nije sezona
ja ne znam vise koje plate ljudi treba da imaju da ovaj horor sa cenama prezive
Ја сам их узела у Максију пре десетак дана када су биле 180.jeftinije su na pijaci jer sam u Lidlu pre neki dan platila 230 din/ kg
Тиквице су у сезони јефтине, жали боже не узети.Metlo, sestro slatka, kakva paprika i tikvice u martu. Naravno da imaju cenu, kad im vreme nije.
eto, jeftinije su i u Maksiju ..ove u Lidu su bile odlicne, sveže ..punila sam tikvice i imala za dva danaЈа сам их узела у Максију пре десетак дана када су биле 180.
Pa ovo je na pijaci 200 danas trazejeftinije su na pijaci jer sam u Lidlu pre neki dan platila 230 din/ kg
Увек.Је л' користите Макси апликацију?
Буду намирнице на озбиљном снижењу.
Ja obavezno od početka. Da budu bas povoljne stvari koje inače nisu.Је л' користите Макси апликацију?
Мени све нешто безвезе.Ово ми стално искаче на персонализованим акцијама нпр:
Pogledajte prilog 1510222
Другарица је већ преко мене куповала уље и сад је увек на листи.Мени све нешто безвезе.
Али кад се оде у Макси, заиста буде свашта нешто повољно.
Сад имају неку акцију "два за цену једног".
Нпр. два авокада 189 дин.
Две вегете од 250 гр.
Два шампона за косу...
DaЈе л' користите Макси апликацију?
pisala sam na kulinarstvu na temi lidlPa ovo je na pijaci 200 danas traze
Ma bre....ludilo
Ali pecurke su jeftinije u lindi, piletina takodje
Uzimala sam, dobre supisala sam na kulinarstvu na temi lidl
pomorandže u lidlu iz grčke,velike, krupne, socne slatke 120,00 din / kg ..juce isla po još dve kile ako ih i dalje ima preporucujem a i cena je odlicna