- Poruka
- 12.385
Uzivala i ja prvih godinu danaЈој metlo,svaka ti cas za te ruckove i okupljanja
Ti bas uzivas u tom
Mene je uhvatila muka vec na pola posta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzivala i ja prvih godinu danaЈој metlo,svaka ti cas za te ruckove i okupljanja
Ti bas uzivas u tom
A znas kako.... meni je to uvek falilo u detinjstvu....to da se porodica okupi za stolom i da sve bude fino....juuu pa to je bilo nezamislivo u mojoj kuci....tako da mi ovo sad popunjava te neke rupe iz detinjstva i prija miЈој metlo,svaka ti cas za te ruckove i okupljanja
Ti bas uzivas u tom
Ja sam 8 onomadUzivala i ja prvih godinu dana![]()
Jel ti lepo? Jel uživaš? Jeste! Da li je bitno hoće li se nešto promeniti ili ne, nije, sada je tako i uživaj.Ja sam 8 onomad
Fali mi, tako da ne verujem da cu brzo da se "istrosim"
Ne znam.... i ako se desi da mi se smuci i to se resi, prekine se ta praksa, promeni se sablon....jaka stvar....
Primjetno manjeJel ti lepo? Jel uživaš? Jeste! Da li je bitno hoće li se nešto promeniti ili ne, nije, sada je tako i uživaj.
Šta će biti sutra pa koga briga, to niko ne zna i ne treba da zna. Imamo jedan život i treba ga živeti dan za dan bez tereta i mnogo razmišljanja.
Lepo je videti te srećnu i zadovoljnu sa mnogo manje gunđanja.![]()
![]()
A znas kako.... meni je to uvek falilo u detinjstvu....to da se porodica okupi za stolom i da sve bude fino....juuu pa to je bilo nezamislivo u mojoj kuci....tako da mi ovo sad popunjava te neke rupe iz detinjstva i prija mi
Važno je da tebi prija. Jeste malo neobicno za ova vremena kad svako svakom smeta i kad bi većina partnera koji nema nikog. Mene si odusevila! Takvu snajku želim.Ja sam 8 onomad
Fali mi, tako da ne verujem da cu brzo da se "istrosim"
Ne znam.... i ako se desi da mi se smuci i to se resi, prekine se ta praksa, promeni se sablon....jaka stvar....
Касниш. И свекрвицом те звала, ти ништа. А могла си да се уваљујеш на ручак...сад цврцVažno je da tebi prija. Jeste malo neobicno za ova vremena kad svako svakom smeta i kad bi većina partnera koji nema nikog. Mene si odusevila! Takvu snajku želim.
Метло, удај се за менеOva sad je fala bogu ko moja ex svekrva, sve moje jede i samo ufce od zadovoljstva kako je sve dobro, cak me i pita za recepte i savete. A ona jako dobro kuva, tako da mi je milo kad sednemo da jedemo, ako sam spremila taj dan za sve, da svi samo ufcu i olizu tanjire..
I njegova mama i tata i sestra sa zetom kad dodje nekad i ujke ujne...ma cela familija samo ufcu od dragosti i traze jos kad dodju na rucak u gosteja to mnogo volim, volim da kuvam i volim da mi gosti uzivaju
Sestra sa zetom, oni zive u svom stanu u drugom delu grada, je vec pocela da zove povremeno da pita kuvam li ja danas nesto pa da dodju
Meni je to sve lepo....
ex svekrva je recimo meni prepustila kuvanje za sve njih, svi su vise voleli moja jela i ona zena sama se povukla, sto je po meni sasvim ok, ja sam mladja, imam vise volje i snage da kuvam od starih ljudi, i sasvim je ok da neko mladji preuzme ako zeli (ako ne zeli i to je ok)
Kad je neko djubre, kao sto je od wd3 majka bila, ja se onda povucem i sto se mene tice izvolte jjebite se, ne pipnem nista...
Samo mi obecavala sinaКасниш. И свекрвицом те звала, ти ништа. А могла си да се уваљујеш на ручак...сад цврц![]()
Па то...и док се она накањује, украдоше јој снајку испред носа...Samo mi obecavala sina
Sto bi reko milic "gleda a ne da"
Tako i ona, nudila a nije poslala za avionsku kartu![]()
Jesam ja rekla dodji,jesam. E sad što se tebi nije pomjeralo dupe,šta da radim. Neka je tebi lijepo a ja cu valjda neku snajku vec dobiti.Samo mi obecavala sina
Sto bi reko milic "gleda a ne da"
Tako i ona, nudila a nije poslala za avionsku kartu![]()
Pa to se posalje privatan avion bre po ovakvu snajku!Jesam ja rekla dodji,jesam. E sad što se tebi nije pomjeralo dupe,šta da radim. Neka je tebi lijepo a ja cu valjda neku snajku vec dobiti.
tako je metlo..samo najboljePa to se posalje privatan avion bre po ovakvu snajku!
A ne ja da placam wizz![]()
Sarma je majka.Ja sam opet smotala sarme i turila u krčka. Sutra idem po muža.![]()
E ne dam.Pa to se posalje privatan avion bre po ovakvu snajku!
A ne ja da placam wizz![]()
Uglavnom je skupljeOd kad sam provalio da je pakovanje tortilja 120din moj zhivot vishe nije isti.