Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cu danas da zbuckam sos za testeninu od pecuraka i neutralne pavlake i belog vina :kuvar5:

Razmisljam se da li da dodam malo belog mesa u to ili da budu samo pecurke...
I razmisljam koja testenina....nesto mi u glavi tajatele, jedu mi se, a nemam ih, imam klasicne makarone, imam spagete (njih necu) i imam neke cipkane ko glista pantljicara izgledaju :lol: (necu ni te)

Ja cu danas da zbuckam sos za testeninu od pecuraka i neutralne pavlake i belog vina :kuvar5:

Razmisljam se da li da dodam malo belog mesa u to ili da budu samo pecurke...
I razmisljam koja testenina....nesto mi u glavi tajatele, jedu mi se, a nemam ih, imam klasicne makarone, imam spagete (njih necu) i imam neke cipkane ko glista pantljicara izgledaju :lol: (necu ni te)
Napravi časkom taljatele, šta Hvali. :malav:

Napravi časkom taljatele, šta Hvali. :malav:
To je odlican predlog, taman da se dokusurim konacno
Leci cu ja na sto pa nek me oklagijom razvlace

Kad smo kod stola, pre neki dan, umirem ja od kocenja, pa kad me dohvatila gospodja mama (njegova mama) kaze aj lezi na trpezariski sto sad cu da te izmasiram.... reko evo prilike da iskalite svu mrznju ka meni :rotf: dobrano me umesila, dobro masira :super: ja se zajebavala za rucak imamo umesenu metlu

Isto
Nema te sile koja bi me naterala da zivim u zajednici 😂
Ja posle višedecenijskog života u zajednici (kom se ne nazire kraj :malav: ), kada čujem da neko tako započinje život, dobijem tikove.
Poučena iskustvom, ne bih dozvolila da delimo ni dvorište sa sinovima kada (ako) osnuju porodice.

Kuca na dva sprata, oni su gore mi dole
Ali su super ljudi i stvarno ih volim, super se slazemo
Ne bih ni ja svasta u zivotu pa moram, ne pita me niko sta volim nego sta su mogucnosti... tako da manite se

Svakako je u planu da uzmemo sebi gajbu negde....ali to ce da potraje jer smo ekonomski tigar gradimo expo i cene nekretnina su vrlo pristupacne mladim parovima

Ma naravno kako ko hoce i voli
Mene uzasava bilo kakva mogucnost da mi bane neko kad god mu se cefne
Kakva ljubav
Svi se vole posle mesec, dva
Ja sa rodjenim roditeljima ne bih zivela a ne sa tudjim
Moj calac kaze ako nemate za kiriju, ja cu da vam platim 😂
I kirija je opcija....videcemo..... krov nad glavom imamo, mozemo kod mene mozemo kod njega...nego on nece u centar pa to otpada
Meni svejedno
Toliko sam mesta stanovanja promenila, gradova, drzava, da me zabole gde sam
A mnogo je bitno kakvi su ljudi
Ja sam u braku bila 8 god u zajednici i super smo se slagali
Bila sam i u vezi sa wd3 onim gospodinom isto zajednica ali katastrofa odnos svih u kuci, to se nije moglo vise trpeti, brod ludaka, dovidjenja prijatno

Ovi ljudi su dobri i super se slazemo.... pa dokle bude.... nije nam trajno resenje da budemo ovde, bez obzira sto mi imamo dole svoje, opet smo svesni da ce morati da se ode, pametnije je na duze staze.... ali to kad budu dale finansije.... resavamo to u etapama

Ma naravno kako ko hoce i voli
Mene uzasava bilo kakva mogucnost da mi bane neko kad god mu se cefne
Kakva ljubav
Svi se vole posle mesec, dva
Ja sa rodjenim roditeljima ne bih zivela a ne sa tudjim
Moj calac kaze ako nemate za kiriju, ja cu da vam platim 😂
Ja sam tvoj ćalac. :lol:
Isto to sam rekla davnih dana. Srećom, Dušan neće da se vraća ovamo, razmišlja da do kraja godine reši svoje stambeno pitanje. Sava ima kuću kod moje mame, tako da ni sa jednim sinom nećemo biti u zajednici.
Mogu svi da budu skroz okej, da su razumni i fini, ali i pored toga, život u zajednici zahteva preveliku dozu tolerancije.

Brat i snaja zive u ovoj relaciji sprat,odvojen ulaz
Kad mi mama krene referisati
Do kad su bili budni
Ko je kad dosao,do kad ostao

A opet imas i snaja/svekrva koji imaju taj neki cudan odnos
Pilates trenerica, zivi sa svojom,treniraju zajedno,kave,setnje
Dal u nedostatku drust zivota,prijateljica.

Mi smo od solo,jbg, tako nam se podlozilo
Postavili smo se od starta dolazak uz najavu i svi sretni

Bravo zd za takav stav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back