- Poruka
- 27.343
Recept?Ja trenutno pravim nešto što se zove Zapečena ovsena kaša. Recept je Zlog praseta, cenim da će biti ok.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recept?Ja trenutno pravim nešto što se zove Zapečena ovsena kaša. Recept je Zlog praseta, cenim da će biti ok.
Ja najcesce pile ili kravaJa grašak uvek kuvam sa kockicama svinjskog buta i kolutima šargarepe.
Seckano sitno luka i sargarepa, to se dinsta dok ne omeksaAjde kako spremate taj grašak? Totalno sam bezidejna, a treba mi nešto za sutra za ručak.
Gle kako mi objašnjava ko da sam debil.Seckano sitno luka i sargarepa, to se dinsta dok ne omeksa
Dodam sitno seckano meso pa dinstam dok to ne omeksa
Dodam grasak i vodu pa kuvam dok grasak ne omeksa
Od zacina ja licno koristim so, vegetu, biber, alevu, kurkumu, beli luk, persun (ti od zacina mozes sta oces)
Na kraju stavljam malo paradajz soka i belu zaprsku (to je brasno razmuceno u malo vode)
Je l verujes da gomila ljudi u rl kad kazem bela zaprska ne zna sta je toGle kako mi objašnjava ko da sam debil.
Sve ja to tako, samo bez paradajza i kurkume i pravila sam boraniju, dodaću sirće na kraju.
U principu mislim da se zove hladna zaprška, ali opet znam šta je i gađaću te kamenom!Je l verujes da gomila ljudi u rl kad kazem bela zaprska ne zna sta je to
Ja brate vise ne mogu da znam ko je ispuzio ispod kamena a ko je u toku sa realnoscu![]()
Jel bar dodaš neki začin?Лук, месо, боранија, парадајз сок, вода, уље.
Hladna je kad se doda aleva u tu smesuU principu mislim da se zove hladna zaprška, ali opet znam šta je i gađaću te kamenom!![]()
То се подразумева. Со, бибер.Jel bar dodaš neki začin?
Nije bre. Aleva se uvek kuva ili prži. Bela je prženo brašno na masnoću bez aleve, crvena sa lukom i alevom, a hladna kad mućkaš u šoljici brašno, vodu, začine...Hladna je kad se doda aleva u tu smesu
A bela je bela
Namesti se da te gadjam![]()
Mislila sam neke nepodrazumevane.То се подразумева. Со, бибер.
Не експериментишем са класичним јелима.Mislila sam neke nepodrazumevane.
Nije bre. Aleva se uvek kuva ili prži. Bela je prženo brašno na masnoću bez aleve, crvena sa lukom i alevom, a hladna kad mućkaš u šoljici brašno, vodu, začine...
stavljam kad pravim tu varijantu sa mirodjijom, ali mirodjiju ne voli svako pa mi nije ukljucena u svakodnevne zacineA u grašak ne stavljate malo mirođije ?
Ja dodam i malo rukole i peršunovog lista (to imam u plastičnoj teglici u zamrzivaču iseckano i dodajem u svako jelo kad je kuvano)