- Poruka
- 73.879
Volim američku pitu od jabuka, recept od @Tonci Provala. Nisam je pravila od prošle godine. Jede mi se, ali sve nešto nemam vremena ili me mrzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Код мене, ја немам ништаКод кога ћу од вас двоје на ручак?![]()

Volim američku pitu od jabuka, recept od @Tonci Provala. Nisam je pravila od prošle godine. Jede mi se, ali sve nešto nemam vremena ili me mrzi.
Pa hvala, ali to nije ta pita. Ovo je ako dobro vidim, sa običnim korama za pitu, imam i ja to od slave. A pita o kojoj pričam je od dva sloja prhkog testa i jabukama na kocke i sa cimetom i šećerom između, pa odozgore žumance i šećer karamelizovan.Evo dok je nisam smazao ...
Pogledajte prilog 1452737

Pa hvala, ali to nije ta pita. Ovo je ako dobro vidim, sa običnim korama za pitu, imam i ja to od slave. A pita o kojoj pričam je od dva sloja prhkog testa i jabukama na kocke i sa cimetom i šećerom između, pa odozgore žumance i šećer karamelizovan.![]()
Nisam u Beogradu, ali hvala na preporuci.Pa to ne može biti loše !
Ovo što ti ja preporučujem je jedno jako ukusno i obilno parče pite sa jabukama, sa Bajlonove pijace. Samo 110 dinara.
Preporučujem i burek sa višnjama, pekara Trpković, ul. Dimitrija Tucovića.
Verovatno ima i na Slaviji, ali nisam probao.
Super pošalji malo šta si se stislaJuneca supa u kojoj kuvam krompir koji cu posle za pire,a meso za sos i palacinke sa dzemom od smokava.

Hehe...bujrum,sto bi rekli Turci.Super pošalji malo šta si se stisla![]()
Може ли рецепт?Хвала унапредГрашак са пилетином и павлаком а ла @Vexy
Скуваш грашак, па у њега додаш на коцкице исечено упржено бело пилеће. Ту додам бибер. Прокуваш заједно, склониш и додаш павлаку.Може ли рецепт?Хвала унапред
Дивна си!Хвала пуно.Никада нисам правила грашак на тај начинСкуваш грашак, па у њега додаш на коцкице исечено упржено бело пилеће. Ту додам бибер. Прокуваш заједно, склониш и додаш павлаку.
Густину бирате сами, ми волимо гушће.
И ја док пржим месо додам куркуму на крају, даје одличан укус.
Уосталом, све зачине прилагођавамо себи.