Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mino,nemoj vise...od tvojih recepata mi ide voda na usta.🙂
Pita sa ljesnicima zvuci vrlo ukusno,a ni ovo prethodno jos nisam stigla da napravim.🙂
Јој, ова сува пита има укус орасница...мислила сам да ставим фотке, али нећу сад, нема смисла :lol:
А ти направи па јави...

Јој, ова сува пита има укус орасница...мислила сам да ставим фотке, али нећу сад, нема смисла :lol:
А ти направи па јави...
Iskreno da ti kazem,mada ce mi se ove ovdje domacice vjerovatno rugati,nikad nisam cula da postoji pita sa ljesnicima,niti da je iko u mojoj okolini pravi,a jos manje sam je jela.🙂
Ja sam od onih koji ne vole nista sa orasima,osim samih orasa 😀,a vole sve sa ljesnicima.

Iskreno da ti kazem,mada ce mi se ove ovdje domacice vjerovatno rugati,nikad nisam cula da postoji pita sa ljesnicima,niti da je iko u mojoj okolini pravi,a jos manje sam je jela.🙂
Ja sam od onih koji ne vole nista sa orasima,osim samih orasa 😀,a vole sve sa ljesnicima.
Зато што сви праве од ораха, а ја имам тону лешника које морам да потрошим :lol:
У неке торте и колаче не иду, суви су, али где год могу да заменим ја заменим...
Овде баш иде, још ако моташ сваку кору посебно заиста има укус орасница.

da iz Lidla..dva paketa sam platila izmedju 900 i 1000 din ne secam se tacno a racun sam bacila da bih proverila i odlican je šaran bio
mislim da su šnicle šarana na pijaci u ribarnicama skuplje
Не сумњам да је добар али није ми реално што је шаран у истом ценовном рангу са морском рибом. Односи се и на пијацу.

20231118_144959.jpg

Не сумњам да је добар али није ми реално што је шаран у истом ценовном рангу са морском рибом. Односи се и на пијацу.
Зашто није реално? И шаран и морска риба су “товљеници” у супермаркетима, нису из улова.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back