Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nešto izmedju ta dva je ...praziluk i šargarepu izdinstala, beli luk jedan cen, možeš i štap celera ako ga imaš 1 lovorov list,u to dodala pasulj iz konzerve, žuti i beo,alevu papriku, biber, so, zacin sve po ukusu oljuštila i isekla na kolutove kranjsku kobasicu ili koju imaš, nalila vodom .e sada možeš da kuvaš na plotni do gustine koju želis ili kao ja danas gurneš u rernu i to je to..ja još pospem i seckanim perunom ali ga danas nisam imala a možeš i da zaljutis ako voliš ljutkasto .sto je n ajvažnije brzo se spremi
Super, e hvala ti, ja volim pasulj ali mi nekako uvek bzvz da spremam prebranac za mene jednu, zašto ne znam. Ovo mi bas lepo izgleda i spremacu za vikend sigurno. Može li onaj crveni pasulj isto iz konzerve, taj sam videla da ima ovde kod mene?

20231030_152331.jpg

Lidlovina
IMG20231031143308.jpg

Kupio muž nešto kao testo sa sirom što treba samo da se zapeče. Ali to baš i nije nešto, pa sam obogatila roštiljskim kobasicama. Sad je podnošljivo .
Inače to testo je baš bezveze, ima ukus na one veštačke doritose sa ukusom sira.
A kupio je tri pakovanja jer su bila na 80 posto sniženja i stavio ih u zamrzivač da mi zauzimaju mesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back