- Poruka
- 13.394
A cakaj.Ми смо укључили још један фрижидер, у њему је поврће.
У овом млечни производи свих врста, воће и јаја.
То су нам све потребне намирнице до септембра.
Kakav frizider i gde?
I ko mi?
Oce zaratiti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A cakaj.Ми смо укључили још један фрижидер, у њему је поврће.
У овом млечни производи свих врста, воће и јаја.
То су нам све потребне намирнице до септембра.
Za picu ne ide kukuruzno brasno, ide tip brasna 00, i treba imati dobru pec... Ne moze se u rerni ispeci orhinal pica, to nikako...Има, мало је другачије тесто, иде само кукурузно брашно...сад ћу линк да поставим.
A cakaj.
Kakav frizider i gde?
I ko mi?
Oce zaratiti?
Није пица, пројице из тигања, као палачинке.Za picu ne ide kukuruzno brasno, ide tip brasna 00, i treba imati dobru pec... Ne moze se u rerni ispeci orhinal pica, to nikako...
A ja reko ti se pripremas za treci sveski
Због врућине и велике количине свежег воћа и поврћа укључили смо додатни фрижидер.
Iz Tignja?Није пица, пројице из тигања, као палачинке.
За то нико не може да се припреми...са оваквим будалама на челу држава, нема нам помоћи.A ja reko ti se pripremas za treci sveski![]()
A pratis ti politiku?За то нико не може да се припреми...са оваквим будалама на челу држава, нема нам помоћи.
A ne mogu sada da puscam video snimak
Нажалост.A pratis ti politiku?
Кад уђеш имаш списак намирница, све то смућкаш и пржиш, ништа компликовано. Чак је и мени успело.A ne mogu sada da puscam video snimak
U frizider?Кад уђеш
Шта кажу, хоће ло се смирити ове године у улрајни рат?Нажалост.
Кажу у октобру, ако не зафрљаче неки андрак ових дана у Запорожје...па на Лондон.Шта кажу, хоће ло се смирити ове године у улрајни рат?
Zašto?Извини, Афро![]()
Љутнула си се нешто на мој коментарZašto?
Ne draga na tebe nego na lude Ruse i Ukrajince. Kod kuce se uništavaju i prave problem celoj Evropi, a eno ih u CG u najvećoj ljubavi i sve u strahu da ih zamisli Crnogorci ne asimuluju. Ludaci.Љутнула си се нешто на мој коментар![]()
Pa ne ratuju englezi vec ukrajinci, sto da idu na london?Кажу у октобру, ако не зафрљаче неки андрак ових дана у Запорожје...па на Лондон.
Не знају то ни ови који воде рат, како бисмо ми знали. Можемо само да навијамо да се охладе, али велике су паре у питању.
Дај ми рецепис, имамо неке малине које ће пропасти, а немамо ништа слатко.svakih nedelju dana na ovu vrucinu brz kolac sa malinama, slagom, kis. pavlakom, keksom i narendanom cokoladom.
red keksa potopljen u mlekcuДај ми рецепис, имамо неке малине које ће пропасти, а немамо ништа слатко.
Свакако сам данас планирала неки колач, ово звучи супер.
Лаганица, а њамred keksa potopljen u mlekcu
red kisele pavlake rucno umucen sa vanilinim i secerom u prahu
red malina
red slaga
pa jos jednom isto to.
i na vrhu nastrugana cokolada..ili ak si perverzna ko ja nekad, zalijes sve otopljenomal nije pametno jer bude malko otuzno a poenta je da rashladi... i da, mora da odstoji jedan dan.