- Poruka
- 17.475
Ja sam kao neki djuvec pravila. Nasjekla papriku,luk,mrkvu,paradajz i piletinu ,zalila paradajz sosom i stavila u rernu,kad je bilo na pola gotovo dodala rizu. Odlično je. Sve pored čega ne moram da stojim dok se kuva mi je odlično 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da, i sve što se ne sprema duze od pola sata mi je super.Ja sam kao neki djuvec pravila. Nasjekla papriku,luk,mrkvu,paradajz i piletinu ,zalila paradajz sosom i stavila u rernu,kad je bilo na pola gotovo dodala rizu. Odlično je. Sve pored čega ne moram da stojim dok se kuva mi je odlično![]()
ovo su domaceSmijem li da kazem da nemam pojma sta su sparoge,niti sam ih ikad jela.![]()
Tacno nikad nisam ni vidjela,ni jela.Ja mislim da to kod nas na pijaci i nema.ovo su domace
te sml sad jeli
one nisu gorke
Pogledajte prilog 1345847
kad je sezona u nas se beru i jedu divlje sparoge i kuke
koje su gorkaste i tanje, al su meni bolje
ma imaTacno nikad nisam ni vidjela,ni jela.Ja mislim da to kod nas na pijaci i nema.
Prze se ili kuvaju?Kakav je ukus?Asociraju me na neki luk,a luk ne volim.ma ima
a ima i za ubrat divljih ko zna brati
mozes i jedno i drugo, mozes i peci, grilovatiPrze se ili kuvaju?Kakav je ukus?Asociraju me na neki luk,a luk ne volim.
Ako naletim,bas cu ih uzeti da probam...i sjeticu se tebe.mozes i jedno i drugo, mozes i peci, grilovati
moze i krem corba od njih
ukus je specifican, nije kao luk
probaj ako naletis
domace su blage
divlje su gorke
tako da je i tu bas razlika
probajAko naletim,bas cu ih uzeti da probam...i sjeticu se tebe.![]()
Nemoj vise recepata,ogladnih.mozes ih i baciti na vruce maslinovo pa razbiti par jaja preko
ili staviti u omlet
cak sam ih i pohovala u tempuri
mozes ih kratko obarene ili grilovane staviti u sushi
ma svasta moze
probajNemoj vise recepata,ogladnih.
Posto volim svo povrce sa jajima,ovo vec zvuci privlacno.
Ček,ček...šta čistim?probaj
treba ima par minuta da omeksaju
onda bacis jaja preko i promijesas
samo da znas kad ih cistis - dokle se prelome lako, da kvrcnu onako
to se iznad jede
sve sto je zilavo se baca
eventualno moze u potaz neki
pa operes i svaku savijes i dokle pucaČek,ček...šta čistim?
Ja mislila da se samo operu i isjeckaju.
Ti si bas odlučila da joj zakomplikujes ishranu.pa operes i svaku savijes i dokle puca
sve iznad se jede
ono sto je zilavo nije za jelo
to ti bude otprilike 1/5 stabljike od dna
nista ja nisam odlucilaTi si bas odlučila da joj zakomplikujes ishranu.
Aha...pa operes i svaku savijes i dokle puca
sve iznad se jede
ono sto je zilavo nije za jelo
to ti bude otprilike 1/5 stabljike od dna
Moram i ja malo obogatiti svoj meni...nisam dzaba na forumu.Ti si bas odlučila da joj zakomplikujes ishranu.
Meni ih je ranije kolega donosio iz Istre i najcesce sam ih sa jajima spremala. Ne mogu da se porede sa onim debelim. Njih ne ljubim previse, ali divlje su mi odlicne. Znala sam da ih samo propzim na maslinovom i odozgo nabacam krupno rendan parmezan, sa strane isecem paradajz, samo to i nista mi vise ne treba.ovo su domace
te sml sad jeli
one nisu gorke
i ja vise volim divljeMeni ih je ranije kolega donosio iz Istre i najcesce sam ih sa jajima spremala. Ne mogu da se porede sa onim debelim. Njih ne ljubim previse, ali divlje su mi odlicne. Znala sam da ih samo propzim na maslinovom i odozgo nabacam krupno rendan parmezan, sa strane isecem paradajz, samo to i nista mi vise ne treba.
Ali kolega se vratio za Hrvatsku i ja ostah bez divljih sparoga. Ovde ih nigde nema.
E i moji ih beru i zovu kukeovo su domace
te sml sad jeli
one nisu gorke
pa ima sparoga, a ima i kukaE i moji ih beru i zovu kukesvašta su nešto naučile i zavolele.