Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
jeste vas je bash glavat, mashalaKod nas je jos veci tigar
Zapravo,troglava azdaja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste vas je bash glavat, mashalaKod nas je jos veci tigar
Zapravo,troglava azdaja![]()
Dje ima tu se i preliva etc.jeste vas je bash glavat, mashala![]()
Stvarno si nosila jaja u GrčkuE fala Bogu da su i kod nas jaja poskupela pa ne moram više da ih nosim u Grčku na letovanje jer je ista cena![]()

Pa nosila sam, kod nas je to osnovni doručak a cena im je bila 8, 9 dinara dok je tamo 30 centi.Stvarno si nosila jaja u Grčku![]()
Ništa, samo pitam, meni to nikad ne bi palo na pamet koliki god da je auto. Nisam nikad tako letovala. Svaka čast ko se tako snalazi.Pa nosila sam, kod nas je to osnovni doručak a cena im je bila 8, 9 dinara dok je tamo 30 centi.
Imamo veliki auto, nosila sam i mleko i suhomesnato jer je tamo 3 puta skuplje. Ne nosim na rukama.
Šta je tu loše?
Ja nisam nikada ni jela, a ni kuvala svadbarski kupus. Znam da ga kuva moja zaova, ali mislim da ona stavlja samo suvo meso.Sta stavljate u svadbwrski kupus osim suvog mesa, msm koje meso?

Зар свадбарски није са обичним купусом?Tako cu i ja
Mam msm natrpacu kiseo kupus krupno secen, suvo meso, slaninu, alevu, lovor i biber, mast, naliti vodom u staviti u kuker na sporo kuvanje i dobicu svadbarski kupus ne zvala se ja tara![]()
Nije.Зар свадбарски није са обичним купусом?
Šta je edamame?Videla sam da u ponudi imaju edamame i jedva čekam da ih negde nadjem, obožavam.
Nesto slično pasulju ili boranija u ljusci, dok se skroz ne osuši. Obariti se kratko i posoli, pa se tako jede kao neko predjelo recimo pre susija...ja mogu samo tako bez ičega da pojedem punu činiju bas volim, a I zdravo je.Šta je edamame?
Aha, hvala na objašnjenju. Ne bih jela pre sušija, jer ne bih ni suši.Nesto slično pasulju ili boranija u ljusci, dok se skroz ne osuši. Obariti se kratko i posoli, pa se tako jede kao neko predjelo recimo pre susija...ja mogu samo tako bez ičega da pojedem punu činiju bas volim, a I zdravo je.

Suši treba da probaš, prosto je savršen, i ja sam bila skeptični prvi put, ali sad pravi moja ćerka savršen i svi se davimo pa i deca rado jedu.Aha, hvala na objašnjenju. Ne bih jela pre sušija, jer ne bih ni suši.
Prvi put čujem za edamame, a evo vidim da je elektrika izguglala da je to soja.