Шта кувамо данас 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj najviše voli ledeni brijeg, to je ona s plazmom što se slaže plazma 4 komada u širinu, pa 3, 2, 1 da bude kao brijeg, a između puding od vanilije s maslacem.
Jednom htjela neku tortu za rođendan da mu pravim, a on pita što ne napravim tu. Rekoh, mislila sam pravu tortu, a ne tu dječiju. Ali ja volim tu. Od tad je zovemo dječija torta i stalno pita kad ćeš onu dječiju tortu da praviš. :mrgreen:

Moj najviše voli ledeni brijeg, to je ona s plazmom što se slaže plazma 4 komada u širinu, pa 3, 2, 1 da bude kao brijeg, a između puding od vanilije s maslacem.
Jednom htjela neku tortu za rođendan da mu pravim, a on pita što ne napravim tu. Rekoh, mislila sam pravu tortu, a ne tu dječiju. Ali ja volim tu. Od tad je zovemo dječija torta i stalno pita kad ćeš onu dječiju tortu da praviš. :mrgreen:
jao jos gore
ja jos imam srece 😂

evo i presjek
cak je i atraktivna
sad razmisljam da iduci put zamijenim plazmu mljevenim ljesnjacima i smedjim secerom
jbga zlo nikad ne miruje 😆

PSX_20230202_153909.jpg

evo i presjek
cak je i atraktivna
sad razmisljam da iduci put zamijenim plazmu mljevenim ljesnjacima i smedjim secerom
jbga zlo nikad ne miruje 😆

Pogledajte prilog 1291865
Vidiš i ja sam je napravila i ako ste štucali, to je zato što taj fil uopšte nije mogao da se namaže, bio je suviše gust pa sam ga tapkala rukama da se rasporedi.
Možda sam ga napravila prerano pa se zgusnuo ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back