Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.709
Ja stavljam slatku pavlaku, jer mi je šlag presladak. Ali bi mogao i šlag.@Zadovoljna domacica , da li u čoko plazma tortu ide običan šlag ili slatka pavlaka umućena, i koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja stavljam slatku pavlaku, jer mi je šlag presladak. Ali bi mogao i šlag.@Zadovoljna domacica , da li u čoko plazma tortu ide običan šlag ili slatka pavlaka umućena, i koliko?
Moj najviše voli ledeni brijeg, to je ona s plazmom što se slaže plazma 4 komada u širinu, pa 3, 2, 1 da bude kao brijeg, a između puding od vanilije s maslacem.djeca i muzevi![]()

jao jos goreMoj najviše voli ledeni brijeg, to je ona s plazmom što se slaže plazma 4 komada u širinu, pa 3, 2, 1 da bude kao brijeg, a između puding od vanilije s maslacem.
Jednom htjela neku tortu za rođendan da mu pravim, a on pita što ne napravim tu. Rekoh, mislila sam pravu tortu, a ne tu dječiju. Ali ja volim tu. Od tad je zovemo dječija torta i stalno pita kad ćeš onu dječiju tortu da praviš.![]()
Vidiš i ja sam je napravila i ako ste štucali, to je zato što taj fil uopšte nije mogao da se namaže, bio je suviše gust pa sam ga tapkala rukama da se rasporedi.evo i presjek
cak je i atraktivna
sad razmisljam da iduci put zamijenim plazmu mljevenim ljesnjacima i smedjim secerom
jbga zlo nikad ne miruje
Pogledajte prilog 1291865
malo je bilo pavlakeVidiš i ja sam je napravila i ako ste štucali, to je zato što taj fil uopšte nije mogao da se namaže, bio je suviše gust pa sam ga tapkala rukama da se rasporedi.
Možda sam ga napravila prerano pa se zgusnuo ?
Ja sam neki. Nekad nacedim i malo limuna u šerbet. Sa vodom, ofc.Чула сам да неки пију какао са водом. Да праве и шербет са водом.
neki sta???Ja sam neki

U Amanu 179, 10 kom.danas smo kuvala omlet sa kackavaljem i salatu od praziluka sa dimljenom paprikom.
p.s. jaja 250 dinara![]()
good to know, hvala!U Amanu 179, 10 kom.
Skroz te razumem ni ja nebi da imam izbor.good to know, hvala!
nisam bila u amanu sigurno od 2018
Neki nešto.neki sta???

Neki nešto.![]()
eh, da je meni lidl blize, maksi me ne bi gledaoSkroz te razumem ni ja nebi da imam izbor.
Da je meni bar maxi.eh, da je meni lidl blize, maksi me ne bi gledao
Kod nas 10 jaja na pijaci 5 km,tj.300 din.danas smo kuvala omlet sa kackavaljem i salatu od praziluka sa dimljenom paprikom.
p.s. jaja 250 dinara![]()
sta da radimo, ekonomskom tigru narasla jaja da prostiteKod nas 10 jaja na pijaci 5 km,tj.300 din.
Kod nas je jos veci tigarsta da radimo, ekonomskom tigru narasla jaja da prostite
mislim, ako je i kod vas isti tigar kao i kod nas, ne znam gde si sa stanom